Rango

17.03.2011

Gallery

Du spiller hovedrollen som Rango, et firben som er sherif i byen Dirt. Superskurkene Rattlesnake Jake og Bad Bill disker op med massevis af problemer for både byen og sheriffen. Dermed er der også nok at tage fat i for Rango - lovens lange arm.

Du spiller/skyder dig igennem et særdeles fantasifyldt westernunivers, der strækker sig fra støvede ørkenlandskaber til science-fiction ligne omgivelser. Overalt dukker der mærkelige væsener op, som Rango skal bekæmpe, og revolveren får sjældent lov at hvile i lang tid. Du får løbende belønninger når du udradere dine fjender - fx liv, ammunition eller andre bonusser.

I løbet af spillet skal du løse mange forskellige opgaver, der kræver en del omtanke, ellers stopper spillets udvikling. Du kan også glæde dig til hæsblæsende kapløb og skurkejagter på tog, i høj fart. Der er både klassiske westernelementer og meget morskab fordelt på de otte eventyr.

For at citere Rango, "This gets weird". Kan du lide western, god humor, animation og action, er "Rango" spillet for dig.

Spillet er i HD - kvalitet.

Børnevenlighed
Du kan vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader, og dermed er det let at tilpasse til både nybegyndere og øvede spillere.

En del af banerne kræver lidt overvejelse for at løse, og derved komme videre i historien. Her afgøres valget af sværhedsgrad også "gådernes" vanskelighed.

Spillet har fået PEGI mærket "vold", da det indeholder meget skydning og mange slåskampe. I Rango møder du en lang række modstandere, der skal skydes eller slås ned. Da Rango's verden er ren eventyr, skaber det dog en god distance til volden.

Spillet er grafisk meget flot, og du rejser igennem mange flotte eventyrverdener. Rango byder derfor på indholdsrige, spændende og flotte omgivelser.
I lighed med andre spil der bygger på film, er spillet forholdsvis kort, og det tager derfor ikke lang tid at spille historien igennem. Vi ville gerne have haft mere. Spillet kan også kun spilles af en spiller, hvilket er ærgerligt, da det kunne have været meget morsomt at være flere.

Erfaringerne med spillet bygger på tv-konsol udgaverne, og ikke Nintendo DS variationen.

Menuerne er på dansk, men tekst og tale er på engelsk.

Sværhedsgrad
3-6 år: Under anbefalet alder
7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, men indeholder en del vold.
12-15 år: Spillet appellere også til teenagere og voksne.
16+ år: Spillet appellere også til teenagere og voksne.

Anbefalet aldersgruppe: Passer til børn fra 7 år.
Platform: Nintendo Wii, Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo DS
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 7, Vold

 


Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn