de Blob 2: The Underground

17.03.2011

Video ClipGallery

Dette er et fantastisk morsomt spil for hele familien. deBlob er en artig lille fyr, der kommer til Prisma City og opdager, at den er blevet overtaget af Papa Blanc. Han har fjernet alle farver og manipulere indbyggerne til en religiøs deltagelse i sin farveløshed. Papa Blanc er egentligt Comrade Black, deBlob's ærkefjende fra det første spil i serien.

Opgaven for deBlob og dig er at genoprette farverne i byen. Dette gør deBlob ved at rulle sig i farven han stjæler fra spillets uduelige robotter. Banerne er korte og letforståelige, og består dels af at rulle rundt i byen og bekæmpe fjenderne, og dels at male husene røde - alt foregår i 3D, dog med undtagelse af undergrundsbanerne, der stadig er i 2D.

Ingen af banerne er så svære at de er uløselige, men du kan dog hurtigt løbe tør for tid. Sker dette, oplever du spillets store problem. Nemlig det, at du kun kan gemme på udvalgte tidspunkter, og derfor bliver nød til at gentage flere baner for igen at komme videre. Vi anbefaler derfor at de yngste vælger den letteste sværhedsgrad. Opgaverne er de samme, men du får noget bedre tid til at udføre dem.

deBlob er et charmerende spil, der gør dig i godt humør. Det er ikke særligt varieret, men det gør ikke noget. "Videosekvenserne" består af charmerende animationer uden dialog og vil appellere til alle, uanset sprogfærdigheder.

Spillets såkaldte milde vold, begrænser sig til at hoppe på fjenderne. Ellers er det farvelægning og frigørelse det drejer sig om. Spillet er alt i alt charmerende, morsomt og let at spille.

Børnevenlighed
Dette spil egner sig til børn fra 7 år. Kontrollen er let at håndtere og logisk opbygget. Grafikken er enkel, men farverig - i hvert fald efter at du har malet omgivelserne. Både musik og lyd bidrager til den gode stemning.

Spillet er kun tilgængelig med engelsk tekst og tale, men man behøver ikke at beherske sproget for at regne ud hvad man skal gøre. En lille smule forældrevejledning er dog nødvendig til de yngste.

Sværhedsgrad
3-6 år: Under anbefalet alder
7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, men man skal nok spille på letteste sværhedsgrad.
12-15 år: Spillet appellerer også til teenagere og voksne.
16+ år: Spillet appellerer også til teenagere og voksne.

Anbefalet aldersgruppe: Spillet egner sig til børn fra 7 år.
Platform: Nintendo Wii, Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo DS
Sprog: Engelsk tekst.
PEGI: 7


Kids and Media anbefaler dette spil 

Del |

Tips en venn