Pictionary

11.04.2011

Video ClipGallery

Del spillerne i to hold, det ene hold skal tegne, og det andet skal gætte hvad der tegnes. Er det en abekat, blomsterbuket eller måske en zombie? Det hold der gætter rigtigt kan rulle den virtuelle terning, og bevæge sig tættere på mål.

Nogle gange skal du tegne i frihånd med uDraws blyant, men andre gange skal du tegne med forskellige former, som fx firkanter. Sekunderne tælles ned på skærmen, og spørgsmålet er, om I kan gætte hvad det skal forestille inden tiden render ud.

Spillet "Pictionary" er, i sig selv, hverken revolutionerende unikt eller indholdsrigt, men konceptet er morsomt nok til, at det kan skabe glæde og grin hos dem der spiller sammen. Derfor kan KidsandMedia  også kun anbefale spillet.

Bemærk, at spillet udelukkende egner sig som selskabsspil, og ikke til at spille alene. Ligeledes er spillet kun tilgængeligt til Nintendo Wii, og det forudsætter at du har tegnebrættet uDraw, der sælges separat.

Børnevenlighed
Funktionaliteten på tegnebrættet uDraw fungerer fint til spillets formål. Det er også nemt at finde rundt i spillet, på grund af konceptets enkelthed.

Spillet skaber en tv-show ramme om selskabslegen. Det er simpelt, farverigt, funktionelt og fungerer ganske enkelt godt.

Spillet er kun tilgængelig med engelsk tekst og tale.

Sværhedsgrad
3-6 år: For de yngste kan det være vanskeligt at tegne figurerne, særligt hvis du kun må benytte en geometrisk form. Det kræver lidt teknik og motorik at benytte tegnebrættet under tidspres. Med hjælp fra en ældre spiller, kan det dog spille af børn fra 5-6 års alderen.

7-11 år: Spillet er egnet til denne aldersgruppe.
12-15 år: Spillet er egnet til denne aldersgruppe, såfremt man kan lide tegn og gæt konceptet.
16+ år: Spillet er egnet til denne aldersgruppe, såfremt man kan lide tegn og gæt konceptet.

Anbefalet aldersgruppe: Egnet til børn på 5 år
Platform: Nintendo Wii
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 3

KidsandMedia anbefaler dette spil

 


kidsandmedia anbefaler dette spil 

 

Del |

Tips en venn