Nintendogs + Cats: French Bulldog and New Friends

23.04.2011

Video ClipGallery

"Nintendogs + Cats" handler om at tage sig af hvalpe og killinger. Spillet begynder med, at du køber en hund. Du kan vælge mellem mange forskellige hunderacer, men alle er lige søde og pjuskede. Bemærk at der findes tre forskellige udgaver af spillet (French Bulldog, Golden Retriever og Toy Poodle), men det er i bund og grund det samme spil. Den største forskel er hvilke hunderacer du kan vælge imellem i starten af spillet. Hver hunderace findes også i forskellige farvekombinationer.

Efter du har købt din første hund, kommer du til en simpelt møbleret lejlighed, hvor du skal bo med din nye hund. Når den er blevet tilvænnet sit nye hjem vil du få vejledning i hvordan du kan lære den sit navn og forskellige tricks, som "giv pote" og "sit".

Der er forskellige butikker du kan tage til: Supermarkedet, halsbåndbutik, møbelforretning, genbrugsbutik, kennel (hvis du vil have mere end en hund, eller måske en kat) og kæledyrshotellet. I disse forretninger kan du finde alt du har brug for. Du kan maksimalt have seks kæledyr, tre derhjemme og tre på hotellet. For at tjene penge skal du være med i konkurrencer. Din hvalp kan være med i mesterskaberne i frisbee, dressur og lydighed. Hver hund kan være med to gange om dagen pr konkurrence. Gør du det godt får du flere penge, og dårligt for du færre.

Noget som er værd at nævne, er at kattene ikke gør så meget. Kattene kan ikke luftes, de kan ikke lære tricks og vil ikke med i nogen konkurrencer. Som et plaster på såret er de vældig morsomme og utrolig søde. Kattene er først og fremmest et morsomt element i lejligheden.

Du kan selvfølgelig gå tur med dine hunde, hvilket demonstrere den nye 3D-funktion rigtig flot. Ligeledes er det sjovt at gense hunde fra gåturene til konkurrencerne. Du kan også besøge parker og træningsbaner. Som noget nyt kan du også bruge spillets "Pedometer", hvor Nintendoen lukkes og bruges som en slags skridttæller, når du åbner den igen, vil du få en gave af din hund. Du kan også bruge Nintendoens kamera til forskellige sjove ting.

"Nintendogs + Cats" kan ikke kobles til internettet. Spillet kan derimod udveksle information med andre 3DS'ere, hvis den trådløse kommunikation er aktiv. Det vil sige, at hvis du går forbi nogen andre der spiller spillet, kan du få besøg af den andens hund, på din egen Nintendo 3DS. Alle personer i spillet repræsenteres gennem Nintendoes "Mii" avatar system.

Børnevenlighed
Spillet er så hyggeligt som et spil kan blive. Det består kun af søde hvalpe, killinger og karikaturtegnede mennesker. Musikken er også stille og rolig. Hundene kan bjæffe lidt, men ikke knurre. Kattene kan væse, men de er så søde, at det bare er morsomt at se på. Et fuldstændigt trygt og uskyldigt spil, som alle kan have glæde af. Desværre findes spillet kun med engelsk tekst og tale, så de mindste vil have behov for hjælp fra større søskende eller forældre.

Sværhedsgrad
3-6 år: Spillet er underholdende, men desværre findes det kun på engelsk. Dette kan gøre det vanskeligt for de yngste at navigere i menuerne. Med hjælp fra en voksen skulle det kunne lade sig gøre.
7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, og appellerer til alle der er glade for dyr.
12+ år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, og appelleret til alle der er glade for dyr.

Anbefalet aldersgruppe: Egnet til børn fra 5 år.
Platform: Nintendo 3DS
Sprog: Engelsk tekst og tale
PEGI: 3

KidsandMedia dk's vurdering: Anbefales

 


Kids and Media anbefaler dette spil 

 

Del |

Tips en venn