Rabbids 3D

01.07.2011

Rabbids-kaninerne er i færd med at oparbejde en klassikerstatus indenfor spilmediet: Morsomme og surrealistiske kaniner indpakket i forskellige kostumer og som tåler det mest utrolige. Nu er de også tilgægelige på Nintendo 3DS.

 Rabbids 3D er et platformspil. Platformspil betyder, at du vandrer gennem en lang række spillebaner/verdener, for at nå det endelige mål, og du møder en skov af udfordringer og modstandere på din færd. På vejen skal du finde og samle en masse forskellige genstande, for at komme videre i spillet. Sådan er det også i Rabbids 3D.

I dette spil opdager dine kaninerne en underlig tidsmaskine ved et museum, og dermed er eventyret i gang. Du sendes ind i fire forskellige tidsaldre, og hver tidszone har 16 spillebaner. Du kan vælge mellem tre forskellige spillemuligheder: Historie linje, tidtagning eller udfordring. Dermed ligger der mange morsomme, forunderlige og let absurde oplevelser og indtryk foran dig. Undervejs i spillet åbnes der op for ekstramateriale, her er der meget morsomt at glæde sig til.

Kontrolfunktionerne er gode, og det øger spilleoplevelsen. 3D-effekten er OK, selv om vi har set flere andre spil, som giver større udbytte ad 3D-effekter end Rabbids.

Kan kun spilles som 1-player.

For dem som har spillet mange platformspil, vil dette spil nok ikke imponere, da der er lidt gentagelser i grafik og form, og lidt mangelfuldt når det gælder save-funktioner. Vi tror for øvrigt at mange yngre spillere vil have glæde af Rabbids 3D. Figurerne er morsomme, og spillet er også humoristisk lavet. Spillet er relativt indholdsrigt, sådan at man kan have glæde af det gennem mange kilometre i bagsædet. Vi mener Rabbids 3D fortjener kidsandmedias anbefalingsmærke.

Børnevenlighed:

Spillet indeholder ingen voldsomt skræmmende visuelle indtryk: Rammerne rundt om spillet fremstår som en fiktiv eventyrverden.

Spillet er anbefalet alder 7+ fra PEGI og er mærket med ”Vold”. Der er meget kaninvold i spillet, men det hele fremstår i en meget humoristisk indpakning: Kaninerne slår, og de bliver slået. Kampscenerne bliver små og kun lidt detaljerede på den lille skærm på Nintendo 3DS.

Findes på dansk, norsk og engelsk sprog.

Sværhedsgrad:

3-6 år: Under aldersgrænse

7-11 år: I begyndelsen er spillebanerne ganske enkle, men sværhedsgraden øges efterhånden. Vi synes at spillet har en god balancegang mellem let og vanskelig. Spillet appellerer fint og godt til denne aldersgruppe.

12+: Personer, som har spillet mange platformspil, vil nok ikke blive imponeret af spillet, da det er lidt gentagene i grafik og form, og lidt mangelfuldt når det gælder gemme funktionalitet.

Foreslået aldersgruppe: Passer for barn fra 7 til 13 år.

Format: Nintendo 3DS (kan ikke spilles på almindelig DS)

Sprog: dansk

Producent: Ubisoft

Del |

Tips en venn