Rayman: Jungle Run (app)

05.02.2013

Tag med Rayman gennem junglen i et elegant og morsomt platformspil til tablets og mobil.

Rayman debuterede i computerspilsverdenen helt tilbage i 1995 og har lige siden været en kendt og elsket figur. De mange platformspil med Rayman har haft stor succes over hele verden og er også ganske vellykkede til mobilen.

Grupper med forskellige evner

“Rayman: Jungle Run” blev for nyligt lanceret til iOS og Android, og udgivelsen sprudler af kreativitet. I spillet kan man prøve kræfter med 36 baner, hvor det gælder om at få Rayman trygt gennem junglens mange farer, mens man samler “insekter” undervejs. Banerne er inddelt i fire gruppe, og i hver gruppe får man en ny evne. I den første gruppe kan man løbe og hoppe over forhindringer. I gruppe 2 kan man hoppe længere med en propel på hovedet. I sidste halvdel bliver det endnu mere avanceret. I gruppe 3 kan man løbe op ad lodrette vægge og i gruppe 4 kan man ødelægge forhindringer og sende fjender til jorden med velplacerede spark.

Perfect score

Det tager ikke særlig lang tid at gennemføre alle banerne, men det betyder ikke, at man hurtigt bliver træt af spillet. I hver gruppe kan man åbne en bonusbane, men det er kun, hvis man kan samle alle insekter og mønter i mindst 5 af banerne i en gruppe. Det er ikke altid lige nemt. Man skal være meget opmærksom og arbejde på at gøre sit spil perfekt for at klare en “perfect score”. Skulle man få åbnet bonusbanerne, har man også en udfordring i at løse dem. Derudover findes der en række “Achievements”, som kan opnås sammen med andet bonusmateriale, der åbnes op gennem spillet.

Grafik i topklasse

“Rayman: Jungle Run” har grafik og design i topklasse. Særligt navigationen er imponerende. Ubisoft har udviklet et genialt styresystem, hvor man bare styrer med fingrene og fører Rayman gennem junglen. Derudover overrasker spillet os stadig med morsomme og uventede ting, som dukker op i banerne. Musik og lyd er ligeså godt lavet og samlet set er dette en udgivelse, som vækker ægte spilleglæde gennem sine udfordringer og sprudlende underholdning.

Børnevenlighed

Det simple styresystem betyder at “Rayman: Jungle Run” kan spilles af børn helt ned til 4-5 år. Spillet bliver sværere efter hver bane, og børn skal nok være lidt ældre, før de kan spille alle banerne alene. Men til børn fra 7 år er dette et af de bedste mobilspil.

 

         

Foreslået aldersgruppe: Anbefales til børn fra 7 år.

Platform: iOS, Android

Aldersmærking: 4+ (App’s i denne laveste kategori har ikke skadelig indhold)

Pris: 21 kroner

Kategori: Spil

Udvikler: Ubisoft

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales              

 

    Anbefales af kidsandmedia dk

Del |

Tips en venn