Prinsessen og frøen

14.09.2010

Dette Nintendo Wii spil er baseret på den nye film fra Disney, og består af mere end 20 mini games. Tiana forsøger at bygge sin drømme restaurant, og det er spillerens opgave at hjælpe hende til at nå sit mål. Du får både lov til at styre prinsessen og frøen, og for hver gang du færdiggør et spil, bliver du belønnet med perler. Ligeledes har du også mulighed for at lave lækker mad til restaurantens gæster.

Spilleren kan iklæde Tiana forskellige kjoler og tilbehør, under de forskellige mini games og i restauranten.

Du styrer spillet ved hjælp af Wii fjernbetjeningen, dog kan man også bruge Nunchuken. Under alle omstændigheder er det meget nemt at styre spillet, og de forskellige mini games føles som en ny oplevelse hver gang.

I spillet finder man også alle sangene fra filmen. Dem kan man lytte til ved orkesteret i restauranten.

Målgruppe

Dette spil henvender sig først og fremmest til børn der har set filmen, og den romantiske historie gør at spillet nok også henvender sig mest til piger.

Spillet er meget nemt at forstå, og kan spilles af børn helt ned til 3 år, dog med lidt hjælp fra forældre. De forskellige mini games kan spilles så mange gange man selv vil, eller til du har gennemført det. Dette gør spillet meget børnevenligt og underholdende, når flere spiller sammen.

Sværhedsgrad

3-6 år: De yngste behøver hjælp fra en voksen. Samtalerne gentages ofte, hvilket gør det nemmere for denne aldersgruppe.
7-11 år: Dette spil er særligt velegnet til piger i denne aldersgruppe. Tøjskabet og tilbehøret er et sikkert hit.
12-15 år: Spillet er bedst egnet til en yngre målgruppe.
16 +: De forskellige mini games er alt for simple for denne målgruppe. Dette er ikke et spil for unge og voksne.

Aldersgruppe: Børn fra 3 år og op
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3+

Del |

Tips en venn