Animal Kororo

14.09.2010

Gallery

"Animal Kororo" er bygget op som en slags brætspil, hvor spillerens opgave er at hjælpe de runde dyr i kongeriget Kororo.

En dag åbner der sig et dybt hul i landet, og alle dyrene forsvinder. Det er så din opgave at finde alle dyrene og sende dem hjem igen. Det gør man ved, på spillebrættet, at sætte to ens dyr ved siden af hinanden. Når man gør det, forsvinder dyrene og sendes tilbage til kongeriget Kororo. Du bruger Nintendo DS'ens pegepind til at flytte dyrene.

Animal Kororo indeholder tre forskellige spiltyper. Den ene af disse indeholder 10 baner, med en række forhindringer i hver. Du kan også spille en evighedsbane, hvor der ingen forhindringer er, men til gengæld dukker der hele tiden nye dyr op. Sidst men ikke mindst, kan du spille Animal Kororo sammen med en ven.

Målgruppe

Spillet er nuttet, med kær musik og elskelige små dyr. Desværre er spillet meget kort og man bliver derfor hurtig træt af at spille det. Ligeledes bliver spillet meget monotont og de fleste børn vil sikkert holde op med at spille efter nogle runder. Spillet er lidt for svært for de yngste, og egner sig bedst til børn fra 7 år.

Sværhedsgrad

3-6 år: Spillet er for svært for denne aldersgruppe.
7-11 år: Spillet er egnet til aldersgruppen, men bliver hurtigt monotont
12-15 år: De fleste i denne aldersgruppe vil, højst sandsynligt, hurtigt blive trætte af dette spil.
16 +: Spillet er ikke lavet til unge og voksne.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 7 år og op.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3+

Del |

Tips en venn