Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues

15.09.2010

Gallery

Spillet er bygget op over den fjerde og sidste af Indiana Jones filmene, men indeholder også baner fra de tre første film. Selve historien er ikke så vigtig - da spillet mest handler om at løse gåder, samle penge eller andre mærkelige genstande. Dette giver nemlig spilleren mulighed for at bevæge sig videre i spillets farverige og gådefulde verden. Ligeledes får du, i løbet af spillet, også mulighed for at styre en række forskellige køretøjer, som fx lastbil, motorcykel, bil og fly.

Spillet finder sted i en tegneserie-lignende eventyrverden, der udelukkende er bygget op af virtuelle legoklodser. Derudover indeholder spillet mange sjove elementer, der alle hjælper til at forøge spillets generelle underholdningsværdi. For at nå spillets sidste bane, bliver man nødt til at spille alle banerne igennem, alt dette bliver dog afsløret undervejs.

Hvis du nyder et godt eventyr, action, strategi og Lego, er dette spil lige noget for dig. "Lego Indiana Jones 2" er et charmerende spil og en glæde at anbefale.

Målgruppe

Til denne anmeldelse blev spillet testet på Nintendo Wii platfomen. Kontrollen er ikke altid præcis, men god nok til både nye og erfarende spillere. De gåder og opgaver du skal løse er for det meste nemme, men ikke altid lige logiske.

Nogle enkelt gange vil spillet overtage styringen, og vise nogle korte animerede klip fra Indiana Jones filmene. Disse er meget underholdende og morsomme at se.

Spillet er markeret til at indeholde voldeligt materiale, da der er en del slåskampe. Dog er disse slåskampe langt fra detaljerede. De er forholdsvis uskyldige og derfor heller ikke et centralt element af spillet.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under aldersgrænsen
7-11 år: Nogle af opgaverne er lidt for svære for de yngste, og det kan til tider være svært at regne ud hvor man skal gå hen. Hvis et barn har erfaring fra ligne spil, eller hjælp fra en voksen, skal de dog nok kunne finde ud af det.
12+ år: Dette spil vil også appellere til teenagere og voksne.

Aldersgruppe: Passende for børn på 6 år og ældre
Platform: Playstation 3, PC, Xbox 360, Nintendo DS og Nintendo Wii
PEGI: 7 år. Indeholder vold

Del |

Tips en venn