Heavy Rain

14.09.2010

Gallery

I en by på den amerikanske østkyst, forsvinder en række unge drenge under mystiske begivenheder. Flere dage efter bortførelserne, bliver drengene fundet druknet i vandpytterne fra et voldsomt regnvejr. Alle har de en origami figur i den ene af deres livløse hænder. Dette forsager frygt og paranoia i lokalsamfundet, da politiet ikke har nogle mistænkte i efterforskningen.

Du følger fire forskellige personers historie - en kvindelig journalist, en far som har mistet sin søn til "Origami morderen", en udbrændt privat detektiv og en FBI agent med en narkotika afhængighed. Hvert eneste valg du foretager, påvirker spillets historie og du kan, stort set, selv bestemme hvordan spillet udfolder sig.

Spilleren vil snart stå i et vanskeligt dilemma. Hvor langt vil du gå for at redde en du elsker?

Målgruppe

"Heavy Rain" er et spil der trækker på det emotionelle og dramatiske, dette finder alt sammen sted i en meget voksen verden. Spillet er meget realistisk og indeholder stort set alt det et barn ikke bør opleve. Det indeholder vold, grimt sprogbrug og en sexscene, hvor kun meget lidt efterlades til fantasien. "Heavy Rain" bør ikke spilles af nogen under 18 år.

Sværhedsgrad

3-18 år: Under aldersgrænsen

Alders gruppe: Ikke egnet for børn
Platform: Playstation 3
PEGI: 18+. Indeholder vold og grimt sprog.

Del |

Tips en venn