Postman Pat: Special Delivery System

14.09.2010

Gallery

Postmand Per arbejder i Greendale og Pencaster, og det er hans job at levere pakker og post til beboerne. Du følger Per og katten Emil på spændene opgaver i hans bil, helikopter og motorcykel. Man skal i spillet løse flere forskellige opgaver, som puslespil, hjernevridere og forskellige mini games. Grafikken og animationerne er gode og unge fans af Postmand Per får en fornemmelse af at deltage i et afsnit af den populære serie.

Målgruppe

Dette er et rigtig godt spil til de yngste. Spillet byder på mange forskellige aktiviteter og opgaver der skal løses. Spillet har også flere forskellige sværhedsgrader, derfor henvender det sig også til flere forskellige aldersgrupper. Selv et treårigt barn vil kunne løse de mest simple opgaver, i det mindste med lidt hjælp fra en voksen. Derudover giver spillet en god træning i at lære bogstaver og tal. "Postman Pat: Special Delivery System" kan uden tvivl anbefales.

Det skal dog bemærkes at spillet udelukkene er med engelsk tale, hvoraf de fleste børn vil have behov for hjælp med dette.

Sværhedsgrad

3-6 år: Dette er et rigtig godt og varieret spil med lærerige elementer.
7-11: Spillet er godt lavet og udfordrende for de yngste Postmand Per fans.
12-15: Spillet er bedre egnet til de yngste.
16+: Dette er et børnespil

Aldersgruppe: Egnet for børn fra tre år og ældre.
Platform: PC
PEGI: 3

Del |

Tips en venn