Endless Ocean 2: Adventures of the Deep

16.09.2010

Gallery

I dette spil skal du løse mysteriet "Songs of Dragons". Imens får du mulighed for at dykke i verdenshavene, og opdage og lære om mere end 300 fiskearter. Man kan tage billeder eller fodre fiskene, og lærer delfiner og hvaler forskellige tricks. Udover dette, kan du pleje syge fisk, og selvfølgelig gå på jagt efter forsvundne skatte.

Du har igennem hele spillet fuldt overblik over hvad man allerede har oplevet, og hvad du mangler at opleve. Dette gør det nemt for dig at holde styr på hvor i spillet du er. Spillet indeholder en online-del, hvor du kan spille med en eller flere af dine venner. Hvis du har en Wii Speak mikrofon, kan du også tale med dine venner mens i dykker.

Målgruppe

Spillet er sådan set udmærket, men det kan også hurtigt blive trivielt. Ingen personer i spillet taler, og det indeholder derfor meget engelsk tekst der skal læses. Højst sandsynligt, vil du blive angrebet af hajer i løbet af spillet, men der vises hverken blod eller vold. Det eneste der sker, er at man mister lidt luft fra iltflasken. På grund af tekstmængden i spillet, er dette spil bedst egnet for alderen 9 år, eller ældre. Ligeledes kan gode engelsk egenskaber være en fordel.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under aldersgrænsen.
7-11 år: Mængden af engelsk tekst gør spillet svært for denne aldersgruppe.
12-15 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe. Dog bliver spillet meget monotont.
16+: Spillet er egnet til denne målgruppe.

Aldersgruppe: Egnet for 9 år og ældre.
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 7+

Del |

Tips en venn