Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story

16.09.2010

Gallery

Endnu engang bliver det fredsfyldte svampeland truet. "Fawful" er løs, og han har lagt en forfærdelig forbandelse over riget. Ved at fodre landets indbyggere med magiske svampe, har "Fawful" forvandlet dem til store rullende kugler. Han har også narret Marios ærkefjende "Bowser" til at spise en støvsuger-svamp. Dette giver Bowser evnen til at sluge folk, og ved et uheld kommer han til at sluge Mario, Luigi, Prinsessen og mange andre.

Mario og Luigi bliver derfor nød til at finde en vej ud af Bowser, hvilket er en større udfordring end først antaget. Hvis spilleren bliver træt af at spille som Mario eller Luigi, kan man også spille som Bowser. Her er opgaven at finde tilbage til Bowsers slot og gøre en ende på Fawfuls skumle planer.

Målgruppe

Dette spil er et sjovt og medrivende eventyr, med mange forskellige udfordringer. Du skal igennem spillet vinde en række slåskampe, men ingen af disse er særligt voldelige. Fx forsvinder dine fjender, når de dør. Spillet er udelukkende på engelsk, og en smule svært for de yngste. Dog vil de fleste børn fra 6 år eller ældre kunne spille det.

Sværhedsgrad

3-6 år: Spillet er lidt for svært for denne aldersgruppe.
7-11 år: Spillet er velegnet til denne aldersgruppe.
12-15 år: Et sjovt og underholdende spil for unge mennesker.
16+: Spillet er måske en smule kedeligt for denne aldersgruppe, dog vil nogen nok kunne lide det.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 6 år eller ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI: 3+

Del |

Tips en venn