Littlest Pet Shop: Beach Friends

16.09.2010

Gallery

I dette spil har spilleren til opgave at invitere alle de andre kæledyr til et surprise-party for et hemmeligt kæledyr. Udover dette skal spilleren samle nogle forskellige genstande, og bruge dem til at lave forskellige ting til festen. Som en bonus, kan man også spille forskellige mini games og vinde Kibble mønter. Dem kan man bruge på forskellige kostumer til sine kæledyr. Du kan også hoppe på trampolin eller tage en flyvetur med ballonerne.

Målgruppe

I spillet kan du navngive og klæde kæledyrene ud, hvilket er både sjovt og hyggeligt. Sværhedsgraden i de forskellige mini games variere en del, og spillet henvender sig derfor til flere forskellige aldersgrupper. Børn der endnu ikke går i skole, vil højst sandsynligt synes det er for svært. Ikke mindst fordi man bliver nødt til at læse sig frem til, hvad man skal, men også fordi teksten udelukkende er på engelsk. Dog er det ikke et stort problem, hvis barnet får hjælp af en voksen.

Sværhedsgrad

3-6 år: Spillet er nok en smule for svært for denne aldersgruppe, primært fordi der skal læses en del, og at alt tekst er på engelsk. Med hjælp fra en voksen kan det dog spilles alligevel.
7-11 år: Spillet passer bedst til denne aldersgruppe. Spillet er udfordrende, og giver god træning i engelsk læsning.
12-15 år: Spillet vil fremstå som en smule barnligt men nogen, og måske især piger, vil kunne nyde det.
16+: Spillet er for barnligt for denne aldersgruppe

Aldersgruppe: Egnet til børn fra 5 år og ældre
Platform: Nintendo DS og Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn