EA Active: More Workouts

16.09.2010

Gallery

I dette spil kan du enten lave en ny profil, eller spille videre på din profil fra "EA Active: Personal Trainer". Spillet indeholder 35 nye træningsøvelser, men også opvarmningsøvelser, og "stræk ud" øvelser til efter træningen. Udover at lave enkeltøvelser kan man også lave et seks ugers træningsprogram. Her vil man for hver gang få nye øvelser, der øger intensiteten for hver uge. Spilleren skal træne mindst tre gange om ugen, og hvis du gennemføre programmet vil du uden tvivl komme i bedre form.

Øvelserne finder sted på en virtuel strand, hvor du kan stå på vandski, løbe i sandet eller udføre øvelser i vandkanten. Når man gør det særligt godt, får man selvfølgelig et trofæ for indsatsen.

Der følger ikke noget tilbehør med til dette spil, og nogle øvelser kan ikke udføres uden tilbehøret fra det tidligere spil.

Målgruppe

Spillet egner sig bedst til unge og voksne. Øvelserne er kedelige for de mindste, og ekstraudstyret er en forkert størrelse.

Sværhedsgrad
3-6 år: Spillet er ikke lavet til denne aldersgruppe. Øvelserne er kedelige og ekstra udstyret er for stort til dem.
7-11 år: Børn i denne aldersgruppe vil muligvis kunne nyde øvelserne, med hjælp fra en voksen.
12-15 år: Spillet er en god måde at udfordre sig selv, og lærer nye øvelser.
16+: Spillet er bedst egnet til personer der jævnligt træner for at komme i bedre form, og derfor egner spillet sig mest til denne aldersgruppe.

Aldersgruppe: Egnet for børn fra 7 år og ældre
Platform: Nintendo Wii
PEGI: 3

Del |

Tips en venn