Combat of Giants: Dragons

16.09.2010

Gallery

I starten af spillet styrer man en lille drage, der ikke er særligt stærk, men dette vil hurtigt ændre sig. I starten af spillet møder du en gammel drage, der lærer dig, hvordan man bekæmper de onde drager. Først og fremmest lærer du at bevæge sig og de forskellige angrebsteknikker. Alle slåskampene i spillet er identiske. Man vælger hvilken kropsdel man vil angribe, hvorefter man skal forbinde forskellige linjer på skærmen for at forøge styrken på angrebet. Efter at have gjort dette flere gange, bliver det hurtigt kedeligt.

Din drage vil vokse sig større i løbet af spillet, og du kan selv vælge hvordan du vil udvikle din drage. Fx farven og udseende på kropsdelene. Du har også mulighed for at kunne opgradere dine angreb, så de gør mere skade. Nogle enkelt gange får man tildelt særlige missioner, men disse er meget ens og ikke særligt udfordrende. De fleste mission handler om at dræbe onde drager, sætte ild til særlige krystaller og åbne portaler.

Grafikken er udmærket. Engang imellem forvrænges baggrunden og dragerne blive pixelerede. Derudover er det vanskeligt at styre i spillet, og en træls udfordring at flyve til ønskede destinationer. For at angribe, skal man lave bestemte bevægelser med joysticket, men når spillet reagere dårligt bliver man hurtigt frustreret. Den klassiske musik de benytter i spillet passer godt ind, og lyder godt.

Målgruppe

"Combat of Giants: Dragons" er et action spil hvor man slås mod andre drager. Der er ikke noget blod, og kampene bliver aldrig brutale. Spillet er ikke svært, hvis man ser bort fra enkelt slåskampe, og man kan nemt spille det som 10 årig. Sproget i spillet er dansk, og man forstår nemt hvad man skal, og hvordan det skal gøres. På grund af manglende variation og dårligt gameplay kan det dog ikke anbefales.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under aldersgrænsen
7-11 år: Spillet er en smule for svært for denne aldersgruppe.
12-15 år: Spillet egner sig bedst til denne aldersgruppe, men bliver hurtigt monotont.
16+: Spillet er for dårligt lavet til at kunne appellere til denne aldersgruppe.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 10 år og ældre.
Platform: Nintendo DS
PEGI 7, indeholder vold.

Del |

Tips en venn