Band Hero

16.09.2010

Gallery

Der findes efterhånden et utal af band eller guitar spil, hvor man kan lave et band i sin stue. Band Hero er i dette tilfælde sidste skud på stammen. Forskellen på Band Hero, og Guitar Hero 5, er da også mest udvalget af spilbare sange. Hvor spilproducenterne denne gang har valgt at fokusere på poppens verden, har det resulteret i et spil der egner sig for hele familien. Og det er ikke usandsynligt at mor eller far vil gribe mikrofonen og deltage i deres ynglings sange.

De 65 forskellige sange passer til de fleste aldersgrupper, og inkludere kunstnere som Roy Orbison, Spice Girls, Taylor Swift og No Doubt. Som i de tidligere spil i serien kan man spille flere forskellige instrumenter - guitar, bas, trommer eller synge. Ligeledes er gameplayet også det samme som tidligere, altså at ramme den rigtige tone på skærmen, på det rigtige tidspunkt.

Et positivt element i spillet er, at hver spiller individuelt vælger hvilken sværhedsgrad man ønsker. Dette er især godt, da hele bandet fejler, hvis blot en spiller ikke kan følge med. Man kan selvfølgelig selv vælge hvilke, og hvor mange, instrumenter der skal deltage i hver sang.

Målgruppe

Band Hero er et socialt og sjovt spil. Som i andre ligne spil er der til tider grimt sprogbrug, men dette bemærke man stor set aldrig når man først spiller. Det er anbefalet at man er minimum 12 år, for at spille dette spil. Og det er da også egent til både børn og voksne.

Sværhedsgrad:

3-11 år: Under aldersgrænsen.
12-15 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, selvom mange nok vil foretrække de mere rockede sange i Guitar Hero serien.
16+: Egent til både unge og voksne.

Aldersgruppe: Egent for børn på 12 år og ældre.
Platform: Xbox360, Playstation 3, Nintendo Wii og Playstation 2.
PEGI: 12+ indeholder grimt sprog.

Del |

Tips en venn