Tekken 6

16.09.2010

Gallery

Tekken har siden først udgivelse i 1995, været en meget populær serie. Ligeledes har serien holdt en høj standard. Som altid deltager man i en brutal turnering, hvor de mest famøse og farlige krigere mødes for at kæmpe. Udover mange personer fra tidligere spil, møder man flere nye, der som altid har deres helt unikke kampstil. Alle personerne har deres egen historie, og når man vinder turneringen ser man et videoklip der fortæller noget af denne.

En ny mulighed i Tekken 6 er "Scenario Campaign". Her handler historien om Lars Alexanderson og Alisa Bosconovich, og man spiller et traditionelt arcade spil i en 3D verden. I hver bane skal man slå et utal af fjender, og til sidst en boss. Bossen er en kendt Tekken figur, der bliver spilbar, når man har vundet.

Historien er udmærket, og vil helt sikkert blive værdsat af Tekken fans. Udover det nye, har man selvfølgelig mulighed for at spille gamle kendinge som arcade, VS-mode og survival. Grafikken er væsentligt forbedret og video sekvenserne er gode.

Målgruppe

Tekken 6 er et af de bedste kampspil på markedet, men det er ikke et spil for børn. Formålet med spillet er at slå din modspiller bevidstløs, og den gode grafik gør volden meget tydelig. Fordi spillet udelukkende handler om at slås, kan det ikke anbefales.

Sværhedsgrad

3-15 år: Under aldersgrænsen
16+: Spillet er af høj kvalitet, og passende for unge på 16 år eller ældre.

Aldersgruppe: Egnet for børn på 16 år eller ældre.
Platform: Xbox360, Playstation 3, PSP(Playstation Portable)
PEGI: 16, indeholder vold

Del |

Tips en venn