Blendimals (app)

21.02.2014

Video Clip

Apptrailer:

Video Clip

“Blendimals” er et sjovt og udfordrende gådespil, der passer godt til børn fra ni år.

Lav et miks af festlige dyr og brug deres bedste egenskaber til at klare forhindringerne og komme frem til målet. Det er konceptet bag “Blendimals”, et nyt, sjovt, dansk mobilspil, som det kræver både viden og fantasi for at mestre.

Bland dyrene og løs banerne

Spillet består af en række baner (i skrivende stund 28). Ligesom de fleste gåde-apps, skal man gennemføre én bane, før man får adgang til den næste. Opgaven i hver bane er ganske simpel. I starten har man adgang til to dyr – en hare og en flodhest – men efterhånden, som man spiller, får man adgang til flere sjove dyr. Ved at køre nogle af dem gennem en blender, skaber man et sjovt blandingsdyr, som får de bedste egenskaber fra hvert dyr.

Brug dyrenes egenskaber

I selve banen møder man en række udfordringer. Med en kombination af hare og flodhest, kan man fx hoppe over huller og knuse sten, der ligger i vejen, mens man med en grævling og en svævende fisk kan grave sig under eller svæve over forhindringerne. På vejen vil man også komme forbi knapper, der åbner porte og aktiverer en vifte af forskellige platforme. De forskellige forhindringer og hjælpemidlerne skal håndteres med omhu, for man er afhængig af at bruge og fjerne dem i den rigtige rækkefølge. Målet er at komme helskindet frem til en raket-stol, så man kan blive sendt til det endelige mål, Månen.

Bland op til seks dyr

For hver bane blive udfordringerne større, og mod slutningen kan man blande op til seks dyr. Så skal man virkelig undersøge banerne og vælge dyrene rigtigt for at få de egenskaber, der er brug for.

Fjollet og udfordrende

“Blendimals” er lige præcis så fjollet og udfordrende, at man bliver engageret i spillet. Det føles meget skørt at lægge dyrene i blenderen og hakke dem i stykker, før de genopstår som et underligt fabeldyr på banen. Det skaber smil og glæde, for nogle af kreationerne er nemlig meget mærkelige. Samtidig har man ikke spillet mange baner, før sværhedsgraden øges, og efterhånden skal man virkelig bruge de små grå. I hver bane får man en guld-, sølv- eller bronzemedalje alt efter, hvor mange dyr, man skal bruge, for at klare banen. For at få guld, skal man være meget dygtig.

Egnethed

Af og til bliver det lidt kedeligt at gentage de samme bevægelser, når man skal spille en bane flere gange, men generelt er det et godt spil, som passer fint til børn fra ni år. For yngre børn, bliver det nok for udfordrende. Mange teenagere og voksne vil helt sikkert også have glæde af spillet. Spillet giver god træning i strategisk tænkning, hvilket gør spillet til et godt valg for børn og unge.

NB: Fullversion af “Blendimals” koster 6 kr. til iPhone/iPod Touch og 12 kr. til iPad, men der er også en gratis-version af spillet, hvor man kan prøve de seks første baner.

Foreslået aldersgruppe: Passer til børn fra ni år.

Platform: iOS

Aldersgrænse: 9+

Pris: 7 kr. (iPhone, iPod Touch), 13 kr. (iPad)

Kategori: Spil

Udvikler: Exploding Cow Aps

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Anbefales af kidsandmedia dk

Del |

Tips en venn