Brug kidsandmedia dk i kampen mod digital mobning

22.10.2012

I disse dage fyldes medierne med eksempler på digital mobning. Unge mennesker har demonstreret mod mobning med opfordring fra Vi Unge, og Facebook fyldes med meninger og sider, vi kan synes godt om for at tilkendegive, at vi er imod digital mobning og vil kæmpe mod det.

Det er godt, når der kommer fokus på digital mobning, for det fylder rigtig meget og er desværre en stor del af mange børn og unges digitale liv.

Som forælder kan vi bekymre os for vores børn og græmme os ved de grusomme eksempler på digital mobning, der kommer for dagens lys, men vi må samtidig huske på, at der er noget, vi kan gøre.

Brug kidsandmedia dk i kampen mod digital mobning

kidsandmedia dk er en aktiv medspiller i kampen mod digital mobning. Vi holder foredrag om digital mobning over hele landet, hvor vi gennem oplysning og eksempler åbner op for perspektiveret dialog og giver gode råd i kampen mod digital mobning.

Kunne I tænke jer et foredrag på dit barns skole, for forældrene i børnehaven eller for lederne i jeres Spejderklub eller noget helt andet, så læs mere om vores foredrag her eller ring 87 26 35 36 og hør nærmere.

Du kan også læse mere om digital mobning her på siden og få gode råd til, hvordan du kan gribe det an.

Har du helt konkrete spørgsmål, som du ikke kan finde svar på på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at spørge os om råd. Vi har tilknyttet et ekspertpanel, der har hver deres fagområder, så vi kan svare dig bedst muligt. Se her.

Del |

Tips en venn