Medierådet for Børn og Unge, Multimedieforeningen, Gaming School og Ungdomsringen er nogle af aktørerne omkring vejledning og undervisning i forbindelse med spil.
 

Computerspil ekspert - Her er gode og sunde spil til børn

Er der stor forskel på de forskellige computerspil på markedet? Og hvilke titler går man efter hvis det skal være morsomt for hele familien? Computerspilekspert Bernt Erik Sandnes svarer.

more

Forældreguide om computerspil til børn og unge

En kampagne vejleder forældre til børn og unge som spiller computerspil. Kampagnen informerer om genre, aldersmærkning og hjælper til med forældreindstillinger af spilkonsoller, smartphones og tablets.

more

Køb Digital Barndom online

Køb kidsandmedia dk's håndbog i børn og medier online her. 

more

Spørg om spil

Hjemmesiden Spørg om spil er lanceret til hjælp for forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge. Her kan du stille alle mulige spørgsmål om computerspil og læse svar på de spørgsmål, der allerede er stillet. Læs mere her.

more

Julegave idéer fra kidsandmedia

Har du tænkt dig at give film eller spil i julegave til dine børn eller børnebørn? kidsandmedia dk guider dig til gode produkter

more

Spil forældre til teenagere bør kende

Skydning, ekstrem vold og vanvittige blodbad. Er det blevet hverdagskost for mange børn og unge? Læs om 4 store spil titler, som ikke kan anbefales til børn.

more

Nyttige links til spil

Mange har brug for at vide mere om spil, aldersgrænser, læring og udfordringer samt evt. afhængighed. Her får du en række nyttige links.

more

Spil med empati

Hvis man kan blive mere aggressiv af at spille voldelige spil kan man måske også bive mere medfølende af at spille spil, der belønner sympatiske handlinger.

more

Lær mere om spil

Gaming school tilbyder undervisning om spil som sportsgren.

more

Spil i undervisningen

Det er nu en kendsgerning, at spil med fordel kan bruges i undervisningen i flere fag. Børn inspireres til læring gennem denne interaktive form for leg.

more