Der er en del aktører i Danmark,  der arbejder for at modvirke digital mobning.
 

Køb Digital Barndom online

Køb kidsandmedia dk's håndbog i børn og medier online her. 

more

Net-mobning.dk

Net-mobning.dk giver information og rådgivning om net-mobning. Læs mere her.  

more

Drop mobning nu - gå i dialog

Vil du også gerne, at mobning bliver en saga blot? Vær med i kampen mod mobning, når 30 organisationer i uge 6 går sammen i kampen mod mobning. Læs mere her.

more

God hjemmeside fra Red Barnet

Hjemmesiden sikkerchat.dk henvender sig både til børn og voksne. Siden er smart sat op, let at gå til, og så svarer den på masser af relevante spørgsmål om sikkert brug af medierne. Stoffet er opdelt i grupperne 4.-6. klasse, 7.-9. klasse, Lærere, pædagoger m.fl. og Forældre.

more

Hvad gør du, hvis dit barn bliver mobbet?

Hvad kan du, som forælder, gøre for at forhindre at børn bliver mobbet på nettet? Og hvad gør du i en mobbesituation? Situationen: Et barn bliver mobbet i skolen, i løbet af dagen og modtager modbydelige og truende e-mails og SMS'er om natten. Barnet føler, at der ikke er mulighed for at flygte fra mobningen, som foregår døgnet rundt, og barnet bliver meget stresset af det.

more

Digital mobning er værst

En amerikansk undersøgelse fra september 2010 viser, at mobning på nettet og mobilen opleves som værre end anden mobning. Ofrene føler sig mere islolerede og hjælpeløse.

more

Sammenmodmobning

En række organisationer er i 2010 gået sammen om kampagnen "Sammen mod mobning". På hjemmesiden kan man læse om undervisningsmateriale, foredrag, øvelser og meget mere.

more

AMOK konsulenter holder foredrag om mobning

Megen mobning foregår på mobiltelefon, hvor mobning kan foregå anonymt, på alle tider af døgnet og fra alle lokaliteter.

more

Girl Talk rådgiver på nettet

Girl Talk er en portal, som tilbyder unge piger mellem 14 og 24 år anonym rådgivning. Også forældre til teenage piger tilbydes anonym rådgivning

more