Disney Infinity

13.09.2013

Video Clip

Spiltrailer

Video Clip

Disneys Infinity giver en særlig og kreativ mulighed for at blive en aktiv del af Disneys univers. Meget er magisk, men spillet har tekniske svagheder.

Konceptet består af et stort udvalg af Disney og Pixar-figurer i plastik, en Base som kobles til spilkonsollen og selve spillet. Man placerer figurerne på Basen for at hoppe ind i Disney’s filmunivers og tage på eventyr i filmverdenen fra “Monsters Inc.”, “Pirates of the Carribean” og “De Utrolige”. Man kan prøve livet som skræmme-monsteret Sully, blive sørøverkaptajnen Jack Sparrow eller forvandle sig til rollen som Hr. Utrolig, forbrydernes skræk.

 Kreativitet og udvikling

Kæmp mod fjender, løs gåder, overvind forhindringer og udfør opgaverne! Ved at spille sig ind i Disney’s verden, låser man op for nye virtuelle figurer, bygninger, våben og hjælpemidler. De kan bruges til at skabe sine egne baner, som både en selv og andre spillere kan boltre sig i. Startpakken er bare begyndelsen, og der vil komme mange flere Disney-figurer til spillet, som vil åbne for nye muligheder.

Spilkonceptet Disney Infinity er en blanding af “Skylanders” og “Little Big Planet”: Spillet og figurerne giver spilleren mulighed for at løse opgaver udviklet af Disney. Samtidig giver Infinity-konceptet spillerne mulighed for at skabe egne verdener og eventyr, som andre kan få adgang til.

 Spillet kan spilles af op til to spillere lokalt og fire spillere online.

 For børn og familie

Muligheden for at lave sine egne baner er sjov, og spillet har stor underholdningsværdi for børn og familier. Musik og grafik er til tider storslået, og der er mange sjove indslag. Dog har spillet tekniske svagheder, som trækker ned i helhedsindtrykket. Specielt for lidt større børn og voksne. Styringen er til tider lidt træg, skærmbilledet fungerer ikke altid lige godt, når man spiller flere sammen, og nogle gange virker det som om flere af figurerne i spillet snakker samtidig.

Forlænget underholdningsværdi

Som forælder bør man være forberedt på, at konceptet har en kommerciel undertone, hvor børnene sandsynligvis vil ønske at købe flere figurer. På den anden side giver det også spillet en forlænget underholdningsværdi. 

Spillet har teknisk forbedringspotentiale, men vi vurderer alligevel, at det er et godt spil og et rigtig spændende koncept. Derfor tildeles Disney Infinity kidsandmedia dk’s anbefalingsmærke.

Børnevenlighed

Spillet indeholder kendte scener og karakterer fra de film, som figurerne kommer fra, og baseres på Disney og Pixars fantastiske eventyrverdener. 

PEGI’s vurdering: Indholdet af dette spil er passende for børn over 7 år.

Spillet anbefales børn over 7 år og er mærket “Vold” og “Skræmmende indhold”. Nogle af scenerne i spillet, fx i “Pirates of the Carribean”-verdenen kan siges at være lidt skræmmende, og undervejs i spillet skal man regne med, at der bliver en del kamp. Vi vurderer dog, at spillet først og fremmest er spændende og kun ganske lidt skræmmende. Det hele er sat ind i en meget fiktiv og børnevenlig verden.

PEGI 7

Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet alder.

7-11 år: Spillet er meget godt tilrettelagt for denne aldersgruppe.

12-15 år: Vi vurderer, at spillet vil glæde spillere i denne aldersgruppe.

16+ år: Vi vurderer, at spillet vil glæde spillere i denne aldersgruppe.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet først og fremmest vil appellere til spillere i alderen 7-12 år, men mener samtidig at spilkonceptet er så tilpas stort og spændende til, at både unge og voksne vil have glæde af Disney Infinity. Det er et godt familiespil.

 

PEGI: 7+, Indholdsmærkninger: “Vold” og “Skræmmende indhold”.

Format: PC, PS3, Wii, Wii U, Xbox 360

Genre: Eventyr

Udvikler: Avalanche Software

Antal spillere: 1-2 lokalt, 1-4 online

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Anbefales af kidsandmedia dk

 

 

 

Del |

Tips en venn