FIFA 15

29.10.2014

“FIFA 15” er det bedste fodboldspil på banen!

Sport/Underholdning

 Nintendo 3DS, Nintendo Wii, PC, Playstation 3, Playstation 4, PSVita, Xbox 360, Xbox One, iPad, iPhone, Android


Anbefales af kidsandmdia dk   

Foreslået aldersgruppe: Spillet passer bedst fra ni år.

 kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

 

Hvert år lanceres en opdateret udgave af fodboldspillet FIFA. Som regel er der tale om mindre ændringer og opdateringer, men hver gang, når spillet nye højder: Spillet bliver bedre, spiloplevelsen bliver større. Også i år.

 

Mere “live” end nogensinde før

Der er ikke noget, der er dramatisk anderledes i FIFA 15 i forhold til det foregående spil. Strukturen i spillet bygger på spillet fra 2014, men FIFA15 har en række små ændringer, som til sammen giver et godt løft: Grafikken ved både spillere og baner er bedre, funktionaliteten i spillet er blevet endnu mere ægte hos både spillere og trænere og  spiloplevelsen føles mere “live” end nogensinde før.

 

Spillerne har flere individuelle karakteristika

Vi tror, erfarne FIFA-spillere vil synes, at selve spillet generelt er meget mere flydende, selv om der er øjeblikke, hvor boldspillet ikke virker logisk. Spilmotoren virker mere intelligent og tillægger spillerne endnu flere individuelle karakteristika. Spilstilen bliver mere og mere realistisk for hvert år, og kommentatorerne fremstår fascinerende ægte. FIFA15 giver spilleren et hav af muligheder for at arbejde med taktik, når holdene skal bygges op og sættes sammen. Det gode banespil og et stort antal offline og online-modes, som FIFA-serien har bygget gennem de seneste år, gør spillet til et solidt produkt.

Er FIFA15 pengene værd, hvis man har FIFA14?

Er FIFA15 pengene værd, hvis man har 2014-versionen? Hvis vennerne omkring spillet er inkarnerede FIFA-spillere, så ja. Hvis det er børn, der samles for at have det sjovt med det bedste fodboldspil i branchen, så kommer man langt med 2014-udgaven, som sælges billigere end FIFA15.

Anbefales med glæde

FIFA15 er et virkelig godt fodboldspil, som kan give stor glæde til både små og store, nye såvel som garvede spillere. Mulighederne er mange, og kvaliteten er gennemgående god. Spillet anbefales med glæde.

 

Testet på Playstation 4.

Børnevenlighed

FIFA15 handler udelukkende om fodbold. Der er med andre ord intet uhyggeligt af nogen art i dette spil.

 PEGI: The content of this game is suitable for all persons. It contains: This game allows the player to interact with other players ONLINE.

 (PEGI: Indholdet af dette spil tilladt for alle personer. Det indeholder: Spillet gør det muligt for spillere at interagere ved hinanden ONLINE.)

Spillet kan spilles online, hvor man kan spille med eller mod andre spillere.

 Sværhedsgrad

3-6 år: Vi tror, spillet er for svært for mange børn i denne aldersgruppe. Det er bl.a. en fordel at kunne læse for at finde rundt i spillet.

 

7-11 år: Vi tror, spillet kan være svært for en del af de yngste børn i denne aldersgruppe. Med lidt hjælp for større søskende eller voksne, vil de sandsynligvis komme godt igang, bl.a. at kunne finder ud af selve kampene i spillet. Det er derudover en fordel at kunne læse.

 

Fra 9-10 års alderen, tror vi, børn vil kunne finde ud af spillet på egen hånd og have stor glæde af fodboldspillet. FIFA giver mulighed for at vælge mellem forskellige vanskeligheder og spil-modes, hvilket giver stor variation i sværhedsgraden. Offline-mode og karriere-mode anbefales for børn under 12 år. Her er det også en god idé at slå muligheden for in-game-purchases fra.

 

12+: Spillet har stor appel til denne aldersgruppe. FIFA giver mulighed for at vælge mellem forskellige sværhedsgrader og spill-modes, hvilket giver stor bredde i sværhedsgraden.

 

PEGI: 3+, Online

 

Sprog: Engelsk tale, dansk tekst.

 

Udgiver: EA Sports

Del |

Tips en venn