Film

Find film via søgemaskinen ovenfor eller læs filmanmeldelser herunder. De nyeste finder du øverst. 

Zootropolis

En ny film om en moderne pattedyrs-metropol har set dagens lys. Denne gang med et rigtig godt budskab om at drømme kan blive til virkelighed, hvis man arbejder hårdt, samt at alle mennesker er lige meget værd. Læs mere om filmen der får dine lattermuskler i gang lige her. 

more

Inderst Inde

'Inderst Inde' handler om, hvilke følelser mennesker bliver påvirket af, og hvordan man lagrer minder oppe i hjernen. Glæde, Frygt, Triste, Vrede og Afsky er hovedkaraktererne man følger oppe i teenagepigen Rileys hoved, da hun med sine forældre skal flytte til en helt ny by og begynde i en ny skole.

more

Big Hero 6

“Big Hero 6” er en meget underholdende og charmerende film, som vi tror, rigtig mange bliver begejstret for. Det er dog ikke Disneys bedste produktion.  

more

Hobitten: Femhærerslaget

Triologien om Hobitten afsluttes med en storslået og actionfyldt finale, som gør det rigtig godt på det store lærred. Filmen har en lang række voldsomme kampscener og skumle orker, og anbefales ikke for børn under 11 år.

more

Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Her kommer Disney med en ny, hyggelig og sjov familiefilm, som viser, at selv de værste dage kan blive de bedste. Men filmen mangler lidt dybde.

more

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Filmatiseringen af den første del af den sidste bog om “Hunger Games” tager serien i en mere alvorlig retning, og bygger forventningerne op til den store finale. Filmen skildrer en række voldsomme krigshandlinger, og forældre bør vurdere om 11-12 årige skal se den i biografen.  

more

The Maze Runner: I dødens labyrint

God, actionfyldt spænding til teenagere, men det bliver for uhyggeligt og dystert for yngre børn. Filmen har 11 års aldersgrænsen, men vi anbefaler, at forældre tænker sig godt om, før de lader børn under 13 år se filmen.  

more

Peddersen og Findus - Den lille drillepind

En fin og sjov film for de yngste om to bedstevenner og deres sjove idéer. “Peddersen og Findus - Den lille drillepind” er en børnevenlig film med et godt budskab om venskab.

more

Krummerne - Alt på spil

Den nye krummefilm ”Krummerne – alt på spil” er både sjov og hyggelig, så tag bare ungerne med en tur i biografen her i efterårsferien.  Men vær klar med en hånd, de mindste kan holde i. når Krumme og Tom bliver jagtet af skurkene i filmen.

more

Minisekterne

Denne franske og visuelt imponerende animationsfilm er lidt anderledes end sine amerikanske slægtninge. Der er ingen dialog, og tempoet er betragteligt lavere. For nogle vil det være forfriskende, mens det for andre kan blive kedeligt.

more

Sådan træner du din drage 2

En spændende, godt animeret og overraskende følelsesbetonet film, som passer godt til børn fra syv år.

more

Kapgang

”Kapgang” giver et troværdigt og til tider voldsomt indblik i en 14-årig drengs liv. Film er flot produceret og historien og karaktererne har dybde nok til at både teenagere og voksne vil være underholdt.

more

Postmand Per - Filmen

”Postmand Per – Filmen” er uforpligtende underholdning for de mindste. Vores allesammens favorit postbud er stadig charmerende i al sin naive godhed. Dog er der gået noget tabt for Postmand Per universet i springet til det store lærred.

more

Transformers – Age of Extinction

”Transformers – Age of Extinction” er den fjerde i rækken af film om kæmperobotterne fra det ydre rum. Instruktøren Michael Bay leverer igen et actionbrag, hvor det er eksplosionerne frem for historien og karaktererne, der huskes tydligst, når man går ud af biografen.

more

Maleficent

Dette er historien om den onde fe, som kastede forbandelsen over Tornerose - om et hjerte, der blev til sten og en pige, der skulle redde to fjendtlige riger. Filmen er til tider meget dramatisk og har derfor 11-år aldersgrænsen.

more

Cykelmyggen og Minibillen

”Cykelmyggen og Minibillen” er en fortsættelse af ”Cykelmyggen og Dansemyggen” fra 2007. Egon, Dagmar og Minibillen tager nok engang på eventyr i skovbunden. Resultatet er en dansk tegnefilm der vil vække begejstring hos de mindste.

more

Godzilla

Denne storslåede monsterfilm begynder godt, men den sidste time ødelægger det fuldstændig. Filmen har 11-års aldersgrænsen, men den er så dramatisk at for nogle børn lige over aldersgrænsen, kan det bliver lidt for voldsomt.

more

X-Men: Days of Future Past

Mutanterne i X-Men er tilbage i en elegant actionfilm med en spændende historie. En række voldsomme actionsscener gør, at filmen passer bedst til børn fra 13 år.  

more

The Amazing Spider-Man 2

Hurtig og underholdende actionfilm, som anbefales til teenagere.

more

Når vinden rejser sig

En imponerende, smuk og episk lavet film af en af animationsfilmens største mestre. Filmen kan trygt ses af børn fra syv år, men den passer bedst til lidt ældre børn og unge.

more

Detektiverne

”Detektiverne” er en uoriginal børne-actionfilm, der ikke indeholder mange overraskelser. Men stadigvæk leverer den det, som den uopfindsomme titel lover – popcornsunderholdning hvor detektiverne jagter forbrydere. 

more

Rejsen til Fjerkongens rige

”Rejsen til Fjerkongens rige” er en flot rejse ind i et fantasifuldt og originalt univers. Et univers hvor filmens forskellige karakterer fortæller en sød, sørgelig, sjov og surrealistisk historie.

more

Hr. Peabody og Sherman

Charmerende humor og højt tempo gør dette tidsrejseeventyr underholdende for børn, men historien er tvivlsom.

more

Klokkeblomst og piratfeen

Klokkeblomst og veninderne skal rydde op efter piraterne, som har fået fat i det magiske tryllestøv. En sjov film med et godt budskab til de yngste, men Barbie-faktoren er lidt for høj.

more

LEGO Filmen – Et klodset eventyr

At kalde LEGO Filmen for et ”klodset” eventyr er faktisk falsk varebetegnelse. Historien er spændende, karaktererne og de danske stemmeskuespillere fungerer godt, der er masser af sjove referencer til andre film og fantasifulde landskaber at nyde i 3D. Sagt med andre ord, det er tæt på at være en fuldendt fornøjelse at se de velkendte klodser blive vakt til live på det store lærred.

more

RoboCop

Den originale ”Robocop” fra 1987 er ikke en børne- eller ungdomsfilm. Genindspilningen har godt nok skruet lidt ned for den brutale og udpenslede vold, men stadig bør aldersgrænsen på 15 år respekteres. Selv de unge over 15 år vil nyde godt af at se filmen i selskab med voksne.

more

Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage

Vinterferien står for døren, og mens vi venter på foråret, fortjener børn i alle aldre at blive underholdt af en god film. Det er nærmest en tradition, at der kommer en ny ”Far til fire”-film lige op til efterårs-, jule- eller vinterferien. Men efter at have set det nyeste skud på stammen i ”Far til fire”-serien, må man spørge sig selv, om denne tradition bør fortsætte.

more

Det regner med frikadeller 2

Efterfølgeren til “Det regner med frikadeller” er ligeså sjov som originalen, men langt fra ligeså god. Om filmen har humor eller er trættende er en smagssag. For børn og teenagere er det uanset hvad enkel og uhøjtidelige underholdning.

more

Walking with Dinosaurs

Med imponerende 3D-animation kommer vi med til dinosaurens verden, hvor man virkelig kan mærke, hvordan verdenen var for millioner af år siden. Men hvorfor i al verden er det nødvendigt at gøre dinosaurens liv til et plat menneskeligt drama?

more

Frost

Tag med hele familien i biografen og hyg jer med dette aldeles strålende vintereventyr fra Disney!

more

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark

Det storslåede eventyr om Bilbo Sækker fortsætter i en actionfyldt og visuelt udsøgt filmfest, som anbefales til unge fra 13 år. Men det er et lille minus, at historien udvikler sig meget lidt i løbet af filmens to en halv times spilletid.

more

Thomas Tog og vennerne – Jernbanens konge

Thomas og vennerne er med til fundet af et ædelt middelalderslot. En god film til de yngste biografgæster.

more

Ernest og Celestine

Smuk og original fransk tegnefilm, der er så tilpas spændende, at den ikke passer til børn under 5 år. Anbefales til børn fra 5 til 11 år.

more

Hokus pokus Alfons Åberg

Her kommer en flot film om Alfons Åberg. Filmen anbefales på det varmeste til de yngste børn.

more

Jul i Bakkekøbing

Færre karakterer til trods, “Jul i Bakkekøbing” er lykkedes i det utrolige projekt: at lave en vellykket opfølger til “Bjergkøbing Grand Prix”.

more

The Hunger Games: Catching Fire

Den anden film I Hunger Games-serien er et rigtig godt actioneventyr for teenager. Filmen har 11-årsaldersgrænsen, men den er så tilpas voldsom at forældre bør vurdere om deres 11-12-årige skal have lov at se den i biografen.

more

Thor: The Dark World

Chris Hemsworth svinger for anden gang hammeren i rollen som tordenguden Thor. Resultatet er en bedre action-eventyrfilm end forgængeren fra 2011. Det kræver dog, at tilskueren kan se igennem fingre med, at historien er lidt usammenhængende. Anbefales for de større børn.

more

Tarok

Den stort opsatte danske spillefilm, ”Tarok”, er en familiekrønike på fire ben, baseret på historien om Danmarks mest berømte væddeløbshest. Filmen anbefales på det varmeste. 

more

Flyvemaskiner

“Flyvemaskiner” virker som en dårlig kopi af “Biler”, men byder på udemærket underholdning.

more

Olsen Banden på dybt vand

Den gode, gamle Olsen Bande har fået nyt liv på det store lærred. ”Olsen Banden på Dybt Vand”. Det er den anden film i rækken af Olsen Banden-animationsfilm, og selvom den er mere vellykket end sin forgænger, ”Olsen Banden på de bonede gulve”, står den stadig i skyggen af de klassiske Olsen Banden-film.

more

Antboy

”Antboy” er en klassisk superheltefilm. På to punkter adskiller filmen sig dog væsentligt fra de store produktioner, som eksempelvis Spiderman og Iron Man: filmen er dansk, og den er rettet mod børn. Det er netop disse to punkter, der gør den både sjov og seværdig.  

more

Smølferne 2

De skøre smølfer er tilbage i en efterfølger, der faktisk overgår originalen. Dette er en børnevenlig og sjov film, som anbefales til alle børn fra 5 år.

more

Monsters University

Børns verden er allerede overfyldt af monstre i alle former og farver. I det selskab fremstår Pixars monstre som et mere pædagogisk korrekt alternativ.

more

Grusomme mig 2

Gru har lagt sin grusomme fortid bag sig. Men hans skurkehjerne er alligevel værdifuld for en ultrahemmelig antiskurkeliga, som bruger Gru til at fange en ny superskurk. Dette er en vanvittig og flot efterfølger, der tilbyder let underholdning for alle over syv år.

more

Skovens hemmelige rige

Imponerende animation, men halvhjertet historiefortælling. Filmen tilbyder dog god underholdning til børn fra 7 år. Vær opmærksom på, at nogle scener kan være lidt skræmmende for 7-8 årige.

more

The Great Gatsby

Denne ambitiøse filmatisering af den klassiske roman er et filmisk fyrværkeri og en fantastisk filmoplevelse. Dog overskygger den energiske stemning noget af dramaet. Perfekt til de ældste klasser i folkeskolen og opefter.

more

Man of Steel

Den nyeste Superman-film er præget af voldsom action og manglende sjove indslag. Til trods for en dyr og professionel produktion er den ikoniske superhelt ikke i sit es i “Man of Steel”. Alligevel er det god sommerundholdning for unge.

more

Star Trek Into Darkness

I en underholdende blanding af action og komedie får fans af Star Trek lige præcis, hvad de ønsker – et godt eventyr, som både beholder og uddyber det komplekse Star Trek-univers.

more

Nordvest

”Nordvest” er en barsk ungdomsfilm bygget op omkring Michael Noers sans for realisme.Med realistiske parraller til aktuelle bandekonflikter og de seneste års banderelaterede skyderier bør ”Nordvest” give stof til eftertanke, hos både unge og deres forældre. kidsandmedia dk anbefaler filmen - især som diskussionsmateriale for skoleklasser eller til debat mellem ung og forælder.  

more

Iron Man 3

“Iron Man”-serien er blandt de bedste superheltefilm de seneste år, og nu har producenterne gjort det igen. “Iron Man 3” er en actionfyldt og underholdende film, som kan anbefales til børn på 11 år og opefter.

more

Oz: The Great and Powerful

Historien om “Troldmanden fra Oz” byder på fart og spænding, men har langt fra den samme charme som klassikeren fra 1939. Og så er nogle af scenerne meget uhyggelige.

more

Oppe på Valmuebakken

Studiet Ghibli har igen produceret et kunstværk af en tegnefilm. “Oppe på Valmuebakken” tilbyder en charmerende og fascinerende filmoplevelse, men den egner sig bedst til unge og voksne.

more

Croods

Har du halvanden time tilovers til noget let underholdning, er “Croods” det helt rigtige valg. Men vær forberedt på, at den overfladiske Hollywood-faktor er tårnhøj.

more

Les Miserables

Denne filmversion af musicalen af samme navn er en storslået, rørende og inspirerende fortælling om kærlighed, ofre og frelse. Den anbefales til børn fra 13 år.

more

Vilde Rolf

Antihelten Vilde Rolf vil gerne være helt og tager os med på en underholdende og spændende rejse i denne indholdsrige film fra computerspillenes verden. Sjov for børn og herlig nostalgi for de lidt ældre. Læs hele anmeldelsen her.

more

Frankenweenie

Da Victor vækker sin hund fra de døde, har han nok ikke helt gennemtænkt konsekvenserne. Med sin fine blanding af gys og humor er dette en rigtig sjov film til børn.

more

De eventyrlige vogtere

Hvis man ser bort fra, at “De eventyrlige vogtere” er en lidt for kommerciel produktion, er dette en frisk familiefilm fyldt med fart og med et godt budskab.

more

Red Barnets video mod mobning

Gode råd til mobning fra Red Barnet - til forældre og børn.

more

Life of Pi

Life of Pi fascinerer lige så meget, som den giver stof til eftertanke. Det er en mesterlig film, der anbefales på det varmeste til unge og voksne.

more

Hobitten: En uventet rejse

Med Peter Jackson i lederstolen er Tolkiens historie om Bilbo Sækker blevet et energisk, sjovt og storslående eventyr, som anbefales på det varmeste. Men der er scener, som kan opleves ubehagelige for 11-12 årige. Læs hele anmeldelsen her.

more

The odd life of Timothy Green

Denne familiefilm fra Disney har et godt budskab og er til tider rørende, men den er meget utroværdig og på grænsen til sentimental. Læs hele anmeldelsen her.

more

Hotel Transylvania

Monstrene er de gode i denne nye animationsfilm, som er dyster, men har en fantastisk humor. Underholdningen er god, men filmens forsøg på at være moderne lykkes overhovedet ikke. Læs hele anmeldelsen her.

more

ParaNorman

I denne dukkefilm skal man tage det sure med det søde. Filmen har fantastisk animation, flotte figurer og et godt budskab, men desværre svigter historien lidt. Og der er flere skræmmende scener. Læs kidsandmedia dk's anmeldelse her.

more

James Bond: Skyfall

Du kan godt glæde dig - den nye bond-film er en solid actionthriller. Læs hele anmeldelsen her.

more

Modig

Prinsesse Merida er en selvstændig og stædig pige. Hendes mor, dronning Ellinor, gør sit bedste for at lære hende gode manerer og alt det andet, en fin prinsesse skal kunne. Men Merida vil allerhelst bare ride ud i skoven og skyde med bue og pil. “Modig” byder på alt det en god familiefilm skal have og mere til. Læs hele anmeldelsen her.

more

Snow White and the Huntsman

De fleste kender eventyret om Snehvide. I denne film bliver vi taget blev med til en dyster eventyrverden. Snehvide holdes fanget i et usselt tårn, og da det endelig lykkes hende at flygte, ender hun i Den Mørke Skov, hvor onde kræfter sørger for, at kun de færreste overlever. Læs hele anmeldelsen her!

more

Ice Age 4: På gyngende grund

Ice Age-banden byder igen på spektakulær underholdning i dette actionfyldte drama, hvor kontinentale forandringer fører vores venner ud på havet og i kløerne på pirater.

more

Men In Black 3

I en underholdende og morsom actionkomedie skal agenterne J og K rejse tilbage i tiden for at redde jorden fra undergang. Læs hele anmeldelsen her!

more

The Avengers

En film med seks superhelte burde være seks gange så god som en almindelig superheltefilm. Det er den ikke. Til trods for at “The Avengers” er en velskabt og aktionfyldt film, skiller den sig ikke ud fra de andre. Læs hele anmeldelsen her.

more

The Hunger Games

“The Hunger Games” er en stemningsfyldt og velkonstrueret film, men temaet om unge, der dræber hinanden er lidt smagløst. Vær opmærksom på, at filmen har nogle lidt voldsomme scener. Vi fraråder på det kraftigste at børn under 13 år får lov til at se filmen.

more

HUGO

Hugo er ensom og bærer på en stor sorg. Hans mor døde, da han var lille, og faren omkom i en forfærdelig brand. Det eneste, han har tilbage, er en menneskelignende robot, som faren havde en drøm om at reparere. Hugo er sikker på, at faren har gemt en besked til ham, som robotten vil fortælle, hvis han kan reparere den. Men det kan ikke lade sig gøre uden en særlig nøgle.

more

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand

Jack Sparrow er tilbage i et action fyldt eventyr, men der er kun lidt nyt i forhold til de tidligere film. Vær opmærksom på at filmen indeholder voldsomme scener, og forældre bør vurdere om børn under 13 år skal få lov til at se filmen.

more

Hop

Svage skuespillere og en middelmådig historie gør at denne film ikke kan anbefales, selv om den tilbyder go’ underholdning til de yngste. Svage skuespillere og en middelmådig historie gør at denne film ikke kan anbefales, selv om den tilbyder go’ underholdning til de yngste.

more

Amors Baller

Amors Baller er en frisk og underholdende ungdomsfilm, men historien er for letbenet til at skabe det store engagement. Filmen er tilladt for alle, men på grund af megen snak om sex, egner filmen sig bedst for teenagere.

more

Rødhætte og varulven

Rødhætte er blevet voksen, og må foretage vanskelige valg. Samtidig truer varulven med at udrydde landsbyen, som hun bor i, og tilliden mellem beboerne bliver mere end tyndslidt. Var det alt, kunne Rødhætte og varulven være OK.

more

Love and other drugs

Et uforpligtende forhold baseret på tilfældig sex, er udgangspunktet for denne romantisk komedie for voksne. En udmærket film, som kunne have formidlet meget vigtigt, men som overskygges af unødvendigt stærke virkemidler.

more

Yogi Bear

Yogi Bear, helten fra en af de mest vellidte tegnefilmsserier i USA, er tilbage i en underholdende, men noget kliche fyldt komedie.

more

Easy A

Olive kan lide opmærksomheden, efter et falsk rygte om hendes seksuelle bedrifter spredes på skolen. Hun ser sit snit til at hæve hendes sociale status, men med tiden bliver det kompliceret. Dette er en ok teenagekomedie, der egner sig bedst til unge.

more

To på flugt 3D

Endelig er Disney tilbage, som de eventyrfortællere de engang var. Historien om Rapunzel er smukt lavet, og er fortalt på en friskt og nutidigt.

more

Megamind

Skurken Megaminds planer giver ofte ham selv flest problemer, men da han skaber en ny superhelt bliver det ren katastrofe. Denne friske og underholdende film passer fint til børn fra 7 år.

more

Narnia: Morgenvandrerens Rejse

Tag med på en eventyrlig rejse på åben hav og mystiske øer i det magiske land Narnia. Den tredje film i den populære filmserie er spændende, vellavet og giver en flot biografoplevelse.

more

Tron: Legacy

Da Sam Flynn trækkes ind i en digital verden, genfinder han sin far, og havner midt i en nådesløs kamp på liv og død. Denne storsatsning fra Disney er storslået, rent visuelt, dog er historien uinspirerende.

more

Pindsvinet

Paloma har bestemt sig for at tage sit eget liv, på sin 12 års fødselsdag. Men så flytter japanske Hr. Ozu ind i opgangen og vækker både noget i Paloma og i damen fru Michel. Dramaet viser, at mennesker kan have fantastiske kvaliteter, bare de får lov at udtrykke dem.

more

Fair Game

Fair Game er et kvalitetsdrama, som viser hvordan store politiske kræfter i Amerika manipulerede sandheden for at forsvare Irak krigen, og hvordan det gik ud over enkeltpersoner. Filmen er baseret på en sand historie og anbefales unge fra 13 år.

more

Due Date

Da to meget forskellige mænd skal rejse tværs over USA, opstår der problemer med beskadigede biler, skænderier, lovbrud og et gryende venskab. Denne film er mest komedie og ganske lidt drama, og på ingen måder passende for børn.

more

Harry Potter og Dødsregalierne

Den første del i afslutningen af historien om Harry Potter er en spændende og vellykket film. Det er efterårets store biografsatsning til unge, og den bygger op til en voldsom afslutning.

more

The Other Guys

The Other Guys starter som en af de mest lovende actionkomedier i meget lang tid, men desværre taber den pusten i løbet af den sidste halvdel. Dog er niveauet af humor så højt, at filmen stadig er et kik værd

more

Legenden Om Vogterne: Uglerne Fra Ga’Hoole

Det er formildende for filmen, at den har en utrolig detaljerigdom og at animationerne fanger opmærksomheden igennem hele filmen. Selve historien ville have haft godt af den samme omtanke, og man mister nemt koncentrationen.

more

Grusomme Mig

Endelig kom en animationsfilm til børn, der også er morsom.

more

Jackass 3D

Konceptet med de evigt unge – snart 40 årige mænd – er efterhånden lidt slidt.

more

Sammys store Eventyr

Skildpadden Sammy tager på eventyr i verdenshavene i en animationsfilm, der nok vil underholde de fleste børn fra 7 år, men filmens kvalitet er dog skuffende.

more

The Social Network

En film der handler om tilblivelsen af en hjemmeside, og hvor meget af handlingen udspiller sig foran skærmen eller i retten, kan faktisk være ret god.

more

Toy Story 3

Den tredje film om Woody, Buzz og vernner byder på drama, spænding, meget humor og en stor portion hjertevarme. Hvis du ønsker en biograf oplevelse der vil glæde hele familien, kan ”Toy Story 3” varmt anbefales.

more

Luftens sidste mester

Det er ikke lige sådan at være en lille fyr med eksplosive evner og ansvaret for at genoprette verdensfreden. Det er heller ikke lige sådan at lave en god idé om til film.

more

Grown Ups

Det er utroligt at så meget talent, kan give en så dårlig film.

more

Percy Jackson & lyntyven

De gamle græske guder er levende, helten er ung og smuk, og hjælpen kommer fra de smukke og guddommelige venner. Filmen er flot lavet, men på ingen måder overbevisende.

more

Planet 51

Den 16 årige Lem’s liv bliver vendt op og ned, da han får besøg af astronauten Chuck. Denne animationsfilm har et udmærket plot og tilbyder acceptabel underholdning, men filmen er fuld af klicheer og dårlige dialoger.

more

Alice I eventyrland

Da Alice falder ned i et hul i jorden, opdager hun eventyrlandet og starter en rejse, der vil ændre hendes skæbne for evigt. Det er en fantastisk filmversion af den klassiske børnebog, men vær opmærksom på, at filmen indeholder flere skræmmende sekvenser.

more

Det regner med frikadeller

Den unge Flint Lockwood opfinder en maskine, der får det til at regne med mad, men da maskinen løber løbsk, bliver han nødt til at redde verden fra en gigantisk frikadellestorm. Det er en underholdende film, der kan anbefales til børn på 7 år eller ældre.

more

Moon

Efter tre år alene på en månebase, er Sam Bell ved at blive sindssyg. Mærkelige hændelser får ham til at sætte spørgsmålstegn ved sin egen identitet. Sam Rockwell er yderst imponerende i hovedrollen, men filmen lykkes ikke med at fortælle sin historie.

more

Where the Wild Things are

Da hverdagens problemer bliver for store, flygter barnet Max ind i en fantasiverden, men her er det heller ikke nemt at skabe lykke. Det er en meget dyb film, der giver en god skildring af et barns psyke. Den kræver modne seere, og passer derfor bedst til teenagere og voksne.

more

Fantastic Mr. Fox

Denne stop-motion animerede film er en original og underholdende fortolkning af Roald Dahls kendte børnebog. Dette er ikke en typisk familie film, da den mest appellerer til voksne, men det er stadig godt nok til, at børn på 7 år eller ældre vil kunne nyde den.

more

Welcome

Denne kritiker roste og prisvindende film formår på genial vis at skabe sympati og forståelse for illegale indvandreres livssituation. Filmen kan varmt anbefales.

more

Prinsessen og frøen

Disney er tilbage med en ny traditionel filmlængde tegnefilm. Filmen er spændende, sjov, fyldt med musik og selvfølgelig underholdende for hele familien.

more

Pas På Pelsdyrene

Hovedpersonen Dan oplever dyrerigets vrede, da han bliver gjort ansvarlig for et projekt, der skal lave et smukt naturreservat om til et boligbebyggelsesområde. Det er en sjov komedie, med et grønt budskab, målrettet børn i alderen 6-12 år.

more

Sådan træner du din drage

Vikingerne på øen Berk skal hele tiden slås mod drager. Vikinge teenageren Hikke passer dog ikke helt ind, han gider nemlig ikke slås mod dragerne. Dette er en spændende og til tider dramatisk film, egnet til børn på 9 år eller ældre.

more

Nanny McPhee med nye tryllerier

Nanny McPhee er tilbage i en opfindsom komedie, der passer perfekt til børn i skolestartsalderen. Denne gang hjælper Nanny med at redde gården.

more

Street Dance 3D

Filmen tilbyder ikke meget mere end hvis du havde set en filmet danse konkurrence, men hvad gør det egentlig når dansen og musikken er så god, at du selv får lyst til at danse med?

more

The Twilight Saga: Eclipse

Den tredje film i denne voldsomt populære serie byder på drama, spænding og romantik. Vi følger stadig historien om Bella og hendes forhold til vampyren Edward og varulven Jake.

more

Shrek Den Lykkelige

Denne gang er det Shrek’s ego, der skaber problemer i landet langt langt bort. Det er en overraskende god film, med et godt budskab.

more

Clash of the Titans

De græske guders vrede truer jorden, og det er halvguden Perseus opgave at redde den. Forældre bør være opmærksomme på, at filmen indeholder flere skræmmende scener.

more

The Runaways

De 15 årige pigers legendariske rockband, The Runaways, skildres her med op og nedture. Det er et moderne drama, med manglende biografisk dybde.

more

The Last Song

Selv hvis du er teenagepige, kan denne film skuffe dig.

more

Robin Hood

Historien om legendens tilblivelse er en ekstremt vel lavet, underholdende og intelligent actionfilm. Desværre mangler den lige det sidste for at blive en klassiker.

more

Prince of Persia – The Sands of Time

Prins Dastan skal i denne actionfyldte, men noget almindelige, eventyrfilm redde det Persiske Imperium. kidsandmedia dk kan ikke anbefale filmen.

more

Træneren

En ny undervisningsfilm skal støtte unge i at sige fra overfor krænkende seksuelle tilbud fra en voksen, som de har tillid til.

more