Fine opgraderinger fra Min Bio

11.11.2015

Min Bio har opgraderet sig og er nu tilgængelig via PlayStation og Samsung Smart TV. Samtidig lancerer de "Rasmus Klumps julestue" - en julekalender for de små.

Min Bio har valgt at fokusere på tilgængeligheden på tv’et, ved både at udvikle en app til spillekonsollen PlayStation og til Samsung Smart TV. ”Som altid handler det om at komme ud, hvor brugerne er. Mange familier, særligt børnefamilier, har en PlayStation, og derfor bør vi også understøtte denne platform”, siger Ida Schmidt, redaktør på Min Bio. Det betyder, at man nu kan hente appen til både PlayStation 3 og PlayStation 4.

Derudover er der efterhånden også mange husstande, som har taget Smart tv’et til sig. Derfor har Min Bio sat udviklingen af en app til Smart TV som en af de højeste prioriteter. ”Vi ved, at vores kunder i den grad har efterspurgt denne mulighed, og derfor er vi glade for at kunne sige, at appen nu er tilgængelig i app-butikken på Samsung Smart TV”, siger Ida Schmidt. Appen til Samsung Smart TV er den første tilføjelse i rækken. Efterfølgende vil der også komme en app til de øvrige producenter, såsom LG og Philips.

Timingen er god, for Min Bio har netop løftet sløret for årets julekalender på tjenesten, Rasmus Klumps Julestue, som kun vises på Min Bio. ”Med vores udvidelse af platforme, håber vi på, at kunne bidrage endnu mere til familiehyggen. Og en julekalender lægger om noget op til familiehygge foran tv’et!”, siger Ida Schmidt.

Del |

Tips en venn