Frasorterede apps

07.10.2013

kidsandmedia dk skriver jævnligt anmeldelser af gode apps for børn og unge, som får tildelt vores anbefalingsmærke. I den store jungle af apps, findes der et enormt og varieret tilbud af apps, og vi ønsker kun at fremhæve dem, der virkelig har noget positivt at byde på. Her finder du derfor en liste over de apps, som vi har testet, men som ikke er kommet gennem nåleøjet.

(De nyeste er nævnt først.)

Duck Tales Scrooge’s Loot

Et godt spil til tablet og mobil med kendte og kære karakterer fra Disney-universet. Men kontrolsystemet er ikke helt ideelt, og det engelske sprog gør, at vi ikke henter større ord frem. Du må bl.a. styre med to fingre samtidig, og vi oplevede det som udfordrende at snurre hurtigt rundt. Samtidig er det let at komme væk fra andre elementer på skærmen, mens man styrer. 

Alice in Wonderland: A New Champion

Bl.a. det vanskelige engelsk gør, at dette gådespil ikke er særlig tiltrækkende for danske børn. Spillet vækker heller ikke det store engagement, da det hele bliver lidt gentagende. Spillet har en smule charme, men langt fra nok til at få vores anbefalingsmærke. 

LEGO TV

En app, som tilbyder en strøm af korte videoer med LEGO-figurer. Videoerne er bl.a. baseret på kendte serier som Star Wars og Ringenes Herre, og de er ganske morsomme. Men videoerne er også ren reklame for LEGO og skaber et købepres, som mange ikke bryder sig om. Der er også kun få videoer tilgængelige. Appen er ok, men kan ikke tildeles vores anbefalingsmærke.

Plattform: iPhone, iPod, iPad

Barbie Læs og leg

I udgangspunktet en fin animeret eventyr- og aktivitetsbog for unge piger. Den første version af appen (som vi har testet) kraschede hele tden og fik ikke tildelt vores anbefalingsmærke. Ifølge udviklerne er dette nu blevet ordnet.

Plattform: iPad

Husk, du kan søge dig frem til alle anbefalede apps på forsiden i søgefunktionen.

Del |

Tips en venn