Hils på vores nye sælger

13.02.2017

D. 1. februar kunne vi byde velkommen til et nyt ansigt hos kidsandmedia dk. Så nu må det være på tide at lære vores nye sælger, Mary-Anne, lidt bedre at kende. Her fortæller hun lidt om sig selv.


Jeg hedder Mary-Anne Brixen, er 51 år og bor i Kragelund sammen med min mand og vores yngste barn på 18 år.

Herudover har vi to andre voksne børn.

Jeg har i mange år arbejdet som pædagog og leder inden for daginstitutionsverdenen, og har derfor en naturlig interesse i at være med til at formidle vigtige budskaber, der kommer børn til gavn. Dette er min motivation for at gå ind i arbejdet i kidsandmedia dk.

Temaerne, som kidsandmedia dk kommer omkring, er meget aktuelle for familier samt fagpersoner, der arbejder med børn og unge, så det er noget alle bør forholde sig til.

 I min fritid nyder jeg at rejse, læse en god roman, spille volley og hygge mig med familie og venner.

 Jeg ser frem til at tage fat på arbejdet i kidsandmedia dk, og få kontakt til skoler, institutioner, foreninger m.m. så mange flere kan lytte til det vigtige budskab og blive klædt på til det digitale liv.


Mary-Anne er ansat i en deltidsstilling som sælger for kidsandmedia dk. Hun skal arbejde med at få vores foredrag længere ud, så endnu flere forældre og fagfolk kan føle sig bedre klædt på til at tackle børns digitale hverdag.

I kidsandmedia dk er vi rigtig glade for at have Mary-Anne med på holdet, og der skal lyde et varmt velkommen i flokken.


Vil du vide mere om vores foredrag? Du kan læse mere her.

Du kan også skrive til os på post@kidsandmedia.dk

eller direkte til Mary-Anne på mary-anne@kidsandmedia.dk.

 

 

Del |

Tips en venn