Inderst Inde

07.03.2016

Video Clip

Filmtrailer:

Video Clip

'Inderst Inde' handler om, hvilke følelser mennesker bliver påvirket af, og hvordan man lagrer minder oppe i hjernen. Glæde, Frygt, Triste, Vrede og Afsky er hovedkaraktererne man følger oppe i Rileys hoved, da hun med sine forældre skal flytte til en helt ny by og begynde i en ny skole.

Genre: Fantasykomedie

Aldersgrænse: Tilladt for alle, men frarådes til børn under 7 år

Originaltitel: Inside Out

Spilletid: 1 time og 42 min.

Premiere i Danmark: 27. august 2015

 

Handling

Pigen Riley er en teenages pige som flytter med sine forældre til San Francisco, og hendes følelser flytter naturligvis med. Inderst inde i hendes tanker bor fem grundlæggende følelser, der hjælper Riley med at tænke og agerer overfor det hun møder.

Følelserne i Riley er Glæde, Frygt, Afsky, Triste og Vrede. De findes i alle mennesker, men særligt Glæde er kommet på hårdt arbejde hos Riley, der savner sin gamle by og venner. Rileys følelser prøver at arbejde sammen, og drager ud på et spændende eventyr i forsøget på at gøre hende glad for sin nye tilværelse.

Filmen prøver at give svaret på, hvad der foregår inde i hovederne på mennesker, og det giver på en humoristisk og fantasifuld måde stof til eftertanke.

Pixar har høstet meget ros for 'Inderst Inde'. Selvom filmen kan forståes på mange forskellige niveauer, så er der tale om en animationsfilm for hele familien. 

Filmens instruktør er Peter Doctor, som også er manden bag Monsters Inc. og Up.

 

Egnethed

Tilladt for alle, men frarådes til børn under 7 år.

Del |

Tips en venn