kidsandmedia dk takker af efter 7 år

22.11.2017

Af økonomisk og strukturelle årsager lukker kidsandmedia dk i 2017. Det har været en rigtig god tid, og vi har igennem arbejdet mødt mange spændende mennesker. Vi vil derfor gerne sige TAK for en rigtig god tid.

kidsandmedia dk startede op i 2010, da man så et stort behov for at rådgive mennesker til at bruge medierne bevidst. Dette behov er større end nogensinde, da mennesker – i alle aldre - i høj grad har brug for vejledning omkring digitale og sociale medier. Mediemarkedet har ændret sig meget siden 2010, da der er kommet mange flere muligheder frem både, hvad der angår spil, musik, men også i høj grad sociale medier, hvor mennesker kan interagere med hinanden. Denne udvikling har ændret efterspørgslen og derfor er der nu mange nye aktører på markedet.

kidandmedia dk har igennem de seneste år været økonomisk afhængig af organisationen KLF, Kirke & Medier, men denne organisering kan ikke længere opretholdes.

I foråret blev der ansat en sælger i kidsandmedia dk der skulle være med til at skabe grundlag for organisationen. Trods et stort og flot forsøg, så er det ikke lykkedes at få organisationen til at give økonomisk overskud, og derfor også valget om lukning. Selvom kidsandmedia dk lukker, så er det på ingen måde tilfældet med moderorganisationen Barnevakten, der har fået rigtig godt fat på det norske marked.

 

Noget nyt spirer frem - projekt MEDIEMOD

Under organisationen KLF, Kirke & Medier bliver der stadig arbejdet med at gøre mennesker til bevidste mediebrugere. Et nyt projekt spirer frem og bliver lanceret i december 2017. Projektet hedder Mediemod og vil have fokus på:

…at fremme mediemodet, dvs. modet til at sige fra over for dårlig medieindflydelse, mod til at tage en timeout fra mediestrømmen og modet til også at benytte medierne bevidst.

I dette nye projekt vil man tage erfaringen videre som er blevet tilegnet gennem kidsandmedia dk, men som noget nyt vil dette primært tale ind i en kristen sammenhæng. Projekt mediemod vil dog være for alle, så tag endelig kontakt, hvis du igennem årene har haft gavn og brug af kidsandmedia dk.

Læs mere om projektet på www.klf.dk eller på facebooksiden Mediemod

Del |

Tips en venn