Køb Digital Barndom online

30.04.2013

Køb Digital Barndom nu 

"Digital Barndom – en “must have” bog... bør stå på hylden hos enhver dansk børnefamilie." Netkultur.dk

Mere om Digital Barndom

”Digital Barndom – Gode råd og redskaber til en tryg hverdag med medier” hedder håndbogen, der giver information og gode råd om alt fra barnets første mobiltelefon til computerspil, tablets og digital mobning. Håndbogen udfordrer også forældre til at forholde sig til digitale medier som tv, computer og apps på smartphones og tablets.

Digitalisering er udfordrende for voksne

”… forældre og voksne, der arbejder med børn og unge, har en udfordring i at følge med i børnenes digitale liv. Derfor er vi her!” lyder introen til håndbogen, der er udgivet af kidsandmedia dk som en hjælp til forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge.

I bogen kan man læse om mobiltelefon, apps, spil, film, tv, internet og digital mobning. Der er masser af relevante oplysninger om bl.a. klageforanstaltninger og love samt nyttige links til forskellige hjælpeinstanser på området. Håndbogen indeholder også massevis af spørgsmål, forældre og andre voksne kan tale om med hinanden eller med deres børn. Håndbogen er på 74 sider.

Få Digital Barndom gratis

Du kan også få Digital Barndom på andre måder.

Som medlem af kidsandmedia dk får du Digital Barndom gratis samt de to årlige numre af Familiemagasinet. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

Alle får også et gratis eksemplar med af Digital Barndom, når kidsandmedia dk holder foredrag. Bestil foredrag her.

 

Del |

Tips en venn