LEGO Batman 3: Beyond Goth

30.01.2015

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Gallery

Nye eventyr med Batman og Marvel-heltene venter i det kendte LEGO-spilformat. Udgivelsen er ikke en af de mest nyskabende i serien, men byder på en fin blanding af spænding, humor og god grafik.


Anbefales af kidsandmdia dk

Action/Adventure

Nintendo 3DS, Nintendo Wii U, PC, PS3, PS4, PSVita, Xbox 360, Xbox One

Passer til børn fra syv år.

I “LEGO Batman 3: Beyond Gotham” forener den kappeklædte helt sine kræfter med superheltene i DC Comics univers og tager ud i rummet for at forhindre, at den onde Brainiac ødelægger jordkloden. Ved at bruge kræfterne fra Green Lanterns ring krymper Brainiac de verdener, han vil have i sin syge samling af miniaturebyer fra hele universet. Nu skal de største superhelte og de værste skurke slå sig sammen og rejse til andre Lantern-verdener for at samle ringe og stoppe Brainiac før det er for sent.

 Spillet følger den klassiske LEGO-opskrift: Som LEGO-version af en kendt figur skal man knuse og kæmpe sig gennem en række farverige baner og samle så mange LEGO-penge som muligt. De forskellige baner man kommer igennem har et bestemt antal skjulte dele af et byggesæt, som man skal samle sammen. I løbet af rejsen, skal man bygge forskellige konstruktioner for at komme videre. Man skal igennem samme niveau flere gange med forskellige figurer i “Free Play Mode” for at få bygget alle elementer i spillet. Spillet er indholdsrigt, spændende og byder på både humor, glæde og spænding.

 For første gang i LEGO-udgivelserne kan man kæmpe med Batman og hans allierede i det ydre rum og i de forskellige Lantern-verdener, inkl. Zamaron og Odym. “LEGO Batman 3” byder på et solidt team af helte og skurke fra DC Comics. Man kan spille og frigøre mere end 150 figurer med forskellige kræfter og evner.

 Denne udgivelse giver nye opgaver, nye egenskaber og ny kamuflage. Fx Brainiacs evne til at kontrollere sindene og Lanterns ringe, som giver et nyt twist på figurerne fra tidligere spil. Man kan “hacke” dataterminaler og træde ind i en virtuel verden for at undslippe labyrinter, kæmpe i forskellige arenaer og jagte forskellige koder. Med “Bat-tastic Gadget Wheel” kan man vælge og opgradere dragter og egenskaber til udvalgte figurer. Derudover kan man besøge Hall of Justice, Batcave og Justice League Watchtower for at få adgang til butikker, trofæ-rum og tilpasninger til både helte og køretøjer.

Spillet kan spilles af op til to spillere. Twoplayer-mode fungerer fint og det er spændende at spille sammen.

Denne LEGO-udgivelse er ikke blandt de mest nyskabende i portefølgen, men de følger LEGOs klassiske opskrift med en fin blanding af spænding, humor, god grafik og høj underholdningsværdi for børn. Spillet er meget indholdsrigt i forhold til forskellige verdener, man kan besøge, hvilket trækker udgivelsen op. Vi tror, spillet opleves spændende for mange børn og tildeler spillet kidsandmedia dk’s anbefalingsmærke.

 Spillet er testet på PS4

Børnevenlighed

LEGO-spillene byder på sjove, farverige og underholdende verdener. Det gælder også “LEGO Batman 3”. Et børnevenligt action-spil med grafik, der minder om en blanding af tegnefilm og Legoland.

Spillet er mærket “Vold”: LEGO-figurer slås med hinanden gennem hele spillet. Volden er fiktiv og urealistisk, sat ind i en LEGO-udgave af Marvel og Batman-filmene. Figurerne bliver til digitale klodser og opløses.

Spillet er mærket “Skræmmende indhold”: Nogle af figurerne, scenerne og stemningerne undervejs kan opleves uhyggelige, især for den yngste del af målgruppen. Hvis forældrene vil gøre det lidt mindre dramatisk, er fx. “LEGO City” et godt alternativ.

 Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet alder.

7-11 år: Spillet findes ikke på dansk. Det kan give nogle udfordringer for de yngste spillere, men vi tror alligevel, de finder rundt i spillet. Spillet passer godt til denne aldersgruppe, fordi man bl.a. får tips og hints undervejs, hvis man er gået i stå.

12-15 år: Spillet appelerer til unge og voksne - der er meget at hygge sig med og erobre.

16+: Spillet appelerer til unge og voksne, og er også et rigtig godt spil, som forældre kan spille sammen med deres børn.

 

Sprog: Engelsk tekst og tale. Hurtigguide på dansk.

 

PEGI: 7, Vold, Skræmmende Indhold

 

PEGIs vurdering: The content of this game is suitable for persons aged 7 years and over only. It contains: Non realistic looking violence towards fantasy characters - Violence that is set in a cartoon, slapstick or child like setting that could be upsetting to very young children - Pictures or sounds likely to be scary to young children

 

Udvikler: TT Games

 

Udgiver: Warner Bros Interactive

Del |

Tips en venn