Lego City Undercover: The Chase Begins 3DS

22.07.2013

Video Clip

Filmtrailer: Lego City Undercover: The Chase Begins

Video Clip

Lær Lego-helten Chase at kende, når han i jobbet som specialagent let fanger tyve, løser opgaver og sørger for, at lov og orden råder i Lego City. Anbefales især til de 7-10-årige.

“Lego City Undercover: The Chase Begins” er efterfølgeren til “Lego City Undercover” til Nitendo Wii. Man indtager rollen som Chase McCain, en hemmelig detektiv udstyret med en lang række smarte forklædninger, værktøjer og våben. Efter intens agenttræning er man klar til at løse opgaver i Lego City. Man rejser på kryds og tværs af byen for at finde noget, fange nogen eller løse andre udfordringer, der dukker op undervejs. Af og til brager man sammen med bosser, der skal nedkæmpes og uskadeliggøres, for at opretholde lov og orden i byen. Gennem spillet samler man mere og mere agentudstyr til Chase.

Man møder kendte Lego-byggesæt, som kommer til live, mens man udforsker den store by og søger efter ledetråde. Der er mange forskellige køretøjer, som man kan samle og bruge til at udforske byen med, og man kan veksle mellem en lang række udklædninger. Mellem banerne kommer der små videoklip, som både er underholdende, og som forbereder Chase på næste udfordring.

Efter man har løst alle opgaverne og spillet sig gennem hele historien, er der stadig meget spilleren kan gøre i Lego City. Man kan udforske byen, lede efter skjulte genstande og prøve diverse småspil.

Spilmenuerne er nemme at forstå, og mange af opgaverne har den samme opbygning. En del af opgaverne er meget nemme. Dette gør spillet underholdende for også yngre børn.

Spillet er spændende, men det kan tage lang tid at downloade det. Vi savner lidt mere humor, og vi synes også, en del af opgaverne og kampene undervejs bliver lidt ensformige. Grafikken er ikke spillets stærkeste side. Særligt hvis man sammenligner det med andre formater. Hvis man ser spillet i lys af målgruppen på 7-10 år, mener vi, det er et godt actionspil, som fortjener vores anbefalingsmærke. Derudover har det en kort levetid og henvender sig derfor til en yngre aldersgruppe end andre Lego-spil.

Spillet er testet på Nintendo 3DS-konsol.

Børnevenlighed

Lego-spillet byder på sjove, farverige og underholdende scener, hvilket også gælder for “Lego City Undercover”. Et børnevenligt spil på alle måder. Det er let at forstå menuerne.

 

PEGI's vurdering: Spillets indhold passer til børn fra 7 år. Spillet indeholder: Fiktivt udseende vold mod fantasifigurer.

Spillet er mærket “Vold”. Lego-figurerne slås med hinanden. Volden opleves dog meget fiktiv og urealistisk: Figurerne går i stykker og opløses.

Spillet er ikke tilgængeligt på skandinaviske sprog. Spillet er primært tekstbaseret, og der er ingen dialog foruden den, der er i videoklippene mellem banerne. Dette kan give nogle udfordringer for de yngste spillere, men vi tror alligevel, de vil kunne finde rundt i spillet.                

PEGI 7

PEGI vold

Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet alder.

7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe, særligt børn i alderen 7-10 år.

12-15 år: Vi vurderer, at spillet vil opleves for nemt for denne aldersgruppe.

16+: Vi vurderer, at spillet vil opleves for nemt for denne aldersgruppe.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet vil være sjovest for børn fra 7-10 år.

 

Format: Nintendo 3DS

Sprog: Engelsk tekst, hurtigguide på dansk

PEGI: 7 år, vold

Udvikler: TT Fusion

Udgiver: Nintendo

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Anbefales af kidsandmedia dk

 

 

Del |

Tips en venn