LEGO Marvel Superheroes

12.12.2013

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Fartfyldte opdagelser og store eventyr står i kø, når Marvel-heltene slår sig sammen for at redde jorden og besejre Doctor Doom.

Silver Surfer nødlander på jorden efter at være blevet skudt ned fra himlen af skurken Doctor Doom. Hans surfbræt knuses til firkantede LEGO-klodser, som tilsammen indeholder en enorm kraft, som den magtsyge skurk gerne vil udnytte. Doom slår sig sammen med Loki, Magneto, Red Skull og en række andre Marvel-skurke i et forsøg på at samle de sølvfarvede klodser og overtage verdensherredømmet.

Gensyn med alle Marvel-heltene

Dermed er det op til LEGO-heltene i Avengers, Fantastic Four, X-Men og resten af Marvel-universet at stoppe dem. Nye helte låses op efterhånden, som man kommer frem i historien. Hvert niveau udløser de helte, man har brug for til at kunne gennemføre banen. Det er muligt at spille over 100 af Marvels kendte og mindre kendte helte og skurke, bl.a. Spiderman, X-Men, Fantastic Four, Avengers-banden og Marvel-kongen Stan Lee.

Jorden trues fra rummet

Historien i spillet er en kombination af forskellige Marvel-historier, hvor figurer og handlingstråde fra forskellige serier føres sammen til en storslået oplevelse. Kampen mod Marvel-skurkene er selvfølgelig ren barnemad i forhold til den virkelige trussel, som er på vej mod jorden. Der, hvor Silver Surfer er, truer den store Galactus meget tæt på.

Saml penge og få flere helte

Historien blander alle figurerne, og de har alle unikke evner, som man skal bruge for at komme videre. Man kan også få nye figurer, både ved at samle penge gennem banen og ved at hjælpe Manhattens indbyggere i forskellige problemstillinger. Det hele begynder med et brag allerede fra første bane.

Kan spilles med 1-2 spillere.

Det bedste spil i LEGO-serien

Grafikken er virkelig god og lydsporet også. Spillet har mange lighedstræk med tidligere LEGO-udgivelser, men vi synes udviklerne har formået at løfte oplevelsen en del. Spillet indeholder en række meget spændende scener, hvilket utvivlsomt gør “LEGO Marvel Superheroes” til det mest actionfyldte spil i LEGO-serien. Spillet kunne med fordel indeholde nogle flere baner. Alligevel synes vi alt i alt, at det er den bedste udgivelse af LEGO-spil, og vi oplever det som et meget godt spil til børn og teenagere, som vil have action og spænding. Anbefales på det varmeste!

Spillet er testet på Xbox 360

Børnevenlighed

LEGO-spillene byder på sjove, farverige og underholdende verdener, hvilket også gælder “LEGO Marvel Superheroes”. Et børnevenligt actionspil.

PEGI: 7+, “Vold” og “Skræmmende indhold”

PEGIs vurdering:

Indholdet af dette spil passer til børn på 7 år og opefter. Spillet indeholder: Ikke-realistisk vold mod fantasifigurer. Volden foregår i et tegneserieagtigt og barnligt univers, hvilket kan være skræmmende for meget små børn. Billeder og lydeffekter kan skræmme meget små børn.

Spillet er mærket “Vold”. LEGO-figurerne slås med hinanden hele vejen gennem historien, hvilket er det mest actionprægede i hele LEGO-serien indtil nu. Volden opleves meget fiktiv og urealistisk. De virtuelle LEGO-figurer går i stykker op opløses.

Spillet er også mærket “Skræmmende indhold”. Nogle af banerne indeholder scener og modstandere/figurer, som kan være onde og skumle. Vi anbefaler forældre at gøre yngre spillere opmærksomme på det, så børnene er lidt forberedt på scenerne, når de kommer.

Spillet er ikke tilgængeligt med dansk sprog. Det kan give nogle udfordringer for de yngste spillere, men vi tror alligevel, de vil finde ud af det.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet alder.

7-11 år: Spillet passer rigtig godt til denne aldersgruppe. Spændende og godt actionspil for børn.

12-15 år: Spillet appellerer også til teenagere og voksne. Der er meget at glæde sig over og hygge sig med.

16+: Spillet appellerer også til teenagere og voksne og er rigtig godt til forældre, der gerne vil spille med deres børn.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet giver mest glæde til børn fra 7 år. Derudover mener vi, det er et rigtig godt spil til alle aldre.

PEGI 7

PEGI vold

PEGI skræmmende indhold

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Format: Nintendo 3DS, Nintendo Wii U, PC, Playstation 3, Playstation 4, PSVita, Xbox 360, Xbox One

Sprog: Engelsk tekst, hurtigguide på dansk.

PEGI: 7+, “Vold”, “Skræmmende indhold”.

Udvikler: TT Games

Anbefales af kidsandmedia dk
Del |

Tips en venn