Mario Kart 8

13.08.2014

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Super Mario og hans venner inviterer dig ind i verdens mest fantasifulde motorsportsver-den. Endelig er Mario Kart tilgængelig på Wii U!

Med “Mario Kart 8” er Mario Kart-serien endelig tilgængelig i HD-format på Nintendo Wii U. Vi har ventet på dette spil og glædet os meget til det. Det byder på en lang række sjove spil til både store og små spillere!

Anti-tyngdekraft

“Mario Kart 8” introducerer nye banedesign og udstyr med anti-tyngedekraft som gør det muligt at køre op og ned af væggene. Man kan som sædvanligt vælge mellem et hav af førere, biler, baner og forskellige spilverdener. Spillet giver også mulighed for at bygge sine egne biler af forskellige dele med unikke egenskaber. Så det gælder om at tænke smart!

Nye kræfter, nyt udstyr, nye biler

Den nye anti-tyngdekraftsfunktion åbner nye banedesign. Man kan fx køre gennem en bane, hvor man pludselig befinder sig på væggen i et spøgelseshus eller i prinsesse Peach’s slot, fordi hjulene automatisk omformer sig til anti-tyngdekraftsudstyr. Den nye Spin-Turbo-funktion giver skrue, når man skyder modstandere ned. Derudover kan man kører UFO’er og ATV-buggies til go-karts og motorcykler.

Et velplaceret angreb vender nederlag til sejr

Ingen kørere kan føle sig trygge i “Mario Kart 8”, før målstregen er nået. Et velplaceret angreb kan vende nederlag til sejr - eller omvendt - på et øjeblik. Det nye Super Horn blæser bogstaveligt talt alt og alle af banen. Nye våben som Piranha Plant trækker én frem, mens den forsøger at æde alt omkring den, og Bommerang Flower giver tre forsøg til at lamme modstanderne, man rammer. “Mario Kart 8” introducerer også Crazy Eight, en storm af otte forskellige ting, som spillere kan bruge én ad gangen for at stikke en kæp i hjulet på konkurrenterne.

Nye figurer og kendte venner

Ud over der kendte karakterer fra Nintendos persongalleri i Mushroom Kingdom, introducerer “Ma-rio Kart 8” mange nye figurer i motorverdenen: Waluigi og Toadette, Metal Mario, Lakitu og Shy Guy samt Bowsers Koppalinger er nogle af de nye førere som venter. Spillere kan også vælge at spille som sine egne Mii-karakterer.

Spil alle vennerne sammen online

“Mario Kart 8” har multiplayermode som giver mulighed for at spille op til fire sammen mod hinanden på Wii U-konsollen. Derudover kan op til tolv spillere konkurrere mod hinanden online. Man har fire valgmuligheder, når man skal lave online konkurrencer: “Global”, “Regional”, “Friends and Rivals” og “Tournament”. “Mario Kart 8” giver spillere mulighed for at chatte med hinanden ved at bruge mikrofonen til Wii U GamePad-kontrolleren. Spillere kan også oprette offentlige eller private konkurrencer, hvor de kan bestemme, hvilken dag, tidspunkt og regler, der gælder. Mario Kart TV gør det muligt at dele videoer med andre via Miiverse. Forældre kan deaktivere onlinefunktionerne, hvis de ikke ønsker, barnet skal bruge dem.

Visuelt imponerende

“Mario Kart 8” er det visuelt mest imponerende spil i serien hidtil med skarp HD-grafik og utrolig gode lydspor. Spillet indeholder en lang række flotte grafiske verdener, som gør rejsen til en stor oplevelser for både børn og voksne. Spilfunktionaliteten opleves god, muligheden for at bygge sine egne biler er sjov og fantasiniveauet når til skyerne. Spillet har meget bred appel og anbefales på det varmeste.

Spillet er testet på Nintendo Wii U-konsol.

Børnevenlighed
“Mario Kart 8” er meget børnevenlig. Spillet bygger på Nintendos farverige og fantasifulde animati-onsunivers, som er noget af det ypperste, spilverdenen har at byde på til børn i alle aldre.

PEGI:
PEGIs vurdering:
The content of this game is suitable for all persons. It contains: This game allows the player to interact with other players online.

Al tekst er på engelsk.

Sværhedsgrad
3-6 år: Spillet er godt tilrettelagt for børn, også de helt små. Man kan vælge mellem forskellige sværhedsgrader. Selv om spillet er tekstet på engelsk, er navigationen intuitiv og let at finde ud af for børn.

7-11 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe.

12+: Spillet kan tilpasse forskellige aldersgrupper gennem valg af sværhedsgrad. Online kan man også konkurrere mod andre spillere, og man kan forsøge sig med “Ghostride”-konkurrencer mod nogle af verdens bedste Kart-spillere.

Foreslået aldersgruppe
“Mario Kart 8” har en meget bred appel og vil glæde spillere i alle aldre. Spillet passer godt til børn fra fem år.

kidsandmedia dk’s vurdering:  Anbefales
Anbefales af kidsandmdia dk

Format: Nintendo Wii U

Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: 3, Online

Udvikler/udgiver: Nintendo

Del |

Tips en venn