Mario Tennis Open 3DS

14.09.2012

Den alsidige blikkenslager Mario er super til det meste - også tennis.

Mario Tennis Open kan føjes til listen over tidligere Nintendo tennis-spil. Super Mario med både venner og fjender har mødt hinanden på tennisbanen til farverige kampe i en række forskellige turneringer fx. Mushroom Open. I spillet er der slag og baner med både realistisk og totalt usandsynligt eventyrligt præg. Det er noget af det, som gør spillet sjovt.

Du møder personerne fra Super Mario’s verden, men kan også vælge at bruge Wii-figurer fra Wii-konsollen. Du vælger, hvilken figur du ønsker at spille og hvilken turnering, du vil deltage i. Du kan opsamle virtuelt udstyr efter hver kamp, hvilket bidrager til både motivationen og glæden ved spillet. Ved at vinde kampe og turneringer kan du opgradere dig selv, så du bliver bedre rustet til at møde både ventede og uventede udfordringer i Marios tennisunivers.

Selve tennis-spillet styres med knapperne på højre side af 3DS-konsollen. Farvede cirkler hjælper spilleren med at huske mulige slag og kombinationer. Det er nemt at komme igang med spillet for både nye og erfarne spillere, samtidig med at det tager lang tid at blive rigtig god. Selve tennis-spillet virker rigtig godt og er meget realistisk, noget som giver spillet en god bredde. Spillet føles præcist i styringen, hvilket gør det interessant for også unge og voksne, som kunne tænke sig en rigtig udfordring.

Spillet giver mulighed for at spille sammen med andre - enten ved at flere spillere med hver sin konsol spiller sammen i samme rum - eller ved at spille med andre over nettet. Spillet egner sig rigtig godt som en flerpersoners-aktivitet. Du kan vælge mellem single- eller doubleopsætning.

Mario tennis Open har et sjovt koncept, bred appel til alle aldre og høj kvalitet på oplevelse og præcision. Spillet tildeles kidsandmedia dk’s anbefalingsmærke.

Børnevenlighed

Super Mario er en sikker succes for børn. Garanteret sjov for alle børn og barnlige sjæle i alle aldre. Glade farver, flot grafik, god musik og mange sjove indslag.

Spillet findes ikke på skandinaviske sprog, men det er ikke en hindring for at spille spillet.

    

Sværhedsgrad

3-6 år: For de alleryngste i 3-5 års alderen tror vi, at spillet er lidt for svært, selvom konceptet er enkelt nok. Fra 5 til 6 år vurderer vi, at de fleste vil kunne spille spillet selv og selv finde rundt i Marios tennisverden. Der er hjælpefunktioner tilgængelige, hvis man sidder fast, men alt sprog er på engelsk.

7-11 år: Spillet er rigtig godt tilrettelagt for denne gruppe.

12-15 år: Spillet er godt til unge og voksne, som kan lide konceptet, hvor tennis-spil blandes med Marios humoristiske og surrealistisk univers.

16+ år: Spillet er godt til unge og voksne, som kan lide konceptet, hvor tennis-spil blandes med Marios humoristiske og surrealistisk univers. Bla. fordi spillet har en god funktion i, at man kan gøre sit eget spil stadigt mere præcist.

Anbefalet aldersgruppe: Vi vurderer spillet bedst til børn fra 6 år.

Format: Nintendo 3DS

Sprog: Engelsk tekst, hurtigguide på dansk og svensk

PEGI: 3+

Udgiver: Nintendo

Kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

       

Anbefales af kidsandmedia dk

PEGI 3

 

Del |

Tips en venn