Ny Digital Barndom ude nu

17.12.2012

Håndbogen ”Digital Barndom” er ude nu med masser af nyttig vejledning i børns brug af mobiltelefon, computerspil og håndtering af digital mobning.

”Digital Barndom – Gode råd og redskaber til en tryg hverdag med medier” hedder håndbogen, der giver information og gode råd om alt fra barnets første mobiltelefon til computerspil, tablets og digital mobning. Håndbogen udfordrer også forældre til at forholde sig til digitale medier som tv, computer og apps på smartphones og tablets.

Digitalisering er udfordrende for voksne

”… forældre og voksne, der arbejder med børn og unge, har en udfordring i at følge med i børnenes digitale liv. Derfor er vi her!” lyder introen til håndbogen, der er udgivet af kidsandmedia dk som en hjælp til forældre og andre voksne, der arbejder med børn og unge.

I bogen kan man læse om mobiltelefon, apps, spil, film, tv, internet og digital mobning. Der er masser af relevante oplysninger om bl.a. klageforanstaltninger og love samt nyttige links til forskellige hjælpeinstanser på området. Håndbogen indeholder også massevis af spørgsmål, forældre og andre voksne kan tale om med hinanden eller med deres børn. Håndbogen er på 74 sider.

 

Få Digital Barndom

Digital Barndom bliver tilsendt til alle medlemmer af kidsandmedia dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

Du kan også bare købe Digital Barndom 100kr + porto.

Køb Digital Barndom nu.

Digital Barndom uddeles også til alle deltagere, når kidsandmedia dk holder foredrag. Bestil foredrag her.           

         Forsidebillede fra Digital Barndom 

"Digital Barndom – en “must have” bog... bør stå på hylden hos enhver dansk børnefamilie."

NetKultur.dk

Del |

Tips en venn