Ny tablet udviklet specielt til børn

04.10.2012

Kurio er et svar på en børnetablet, der både er mere holdbar og som koster mindre, end de tablets, der primært er udviklet til voksne.

Med Kurio får danske børn ikke alene en tablet der har de specifikationer der skal til, men samtidig får deres forældre en unik feature, der kan give dem tryghed, når de slipper deres børn løs med tabletten. Med Kurios indbyggede forældreområde kan man administrere, hvilke ting barnet har adgang til via tabletten. Der kan kun surfes på sider forældrene i forvejen har tilladt og alle spil og andre applikationer er på forhånd clearet, så man dels undgår at barnet køber ind og bruger en formue - dels sikrer sig at barnet kun har adgang til alderssvarende spil mv.” Sådan skriver Intoy om Kurio-tabletten for børn i deres pressemeddelelse.

kidsandmedia dk er glade for det børnevenlige tiltag

”Det er fantastisk, når producenterne målrettet produkter til fordel for både børn og voksne”, siger Maja Schurmann, projektleder for kidsandmedia dk.

Tekniske finesser

På trods af sit børnevenlige design, er der ikke sparet på specifikationerne. Den syv tommer store multi-touch skærm, kan vise en opløsning på 800 x 480 pixel, den har 4 GB intern hukommelse, indbygget kamera og videooptager, så den bl.a. kan bruges til videochat. Der er desuden Wi-Fi, HDMI indgang og 1,2 Ghz processor med 3D grafisk chip.

Kurio er baseret på Android-styresystemet, og gennem den overbyggede del for forældre, får man adgang til en række indbyggede apps, ebøger, videoer samt en familievenlig App Store med mere end hundredvis af spil og bøger, som eksperter har vurderet og udvalgt.

Du kan læse mere om Kurios børnevenlige tablet her.

Kurio forhandles af Arnold Busck, Computer City og Eurotoys.dk – vejl. Udsalspris er DKK 1499,-

Tablet fra Kurio

Del |

Tips en venn