Nyt Familiemagasin: tema om den virtuelle verden

15.04.2014

Er der forskel på, hvordan børn og voksne skelner mellem den virtuelle og den fysiske verden? Og giver det mening at skelne mellem de to? Vi ser nærmere på den virtuelle verden med den nye udgave af Familiemagasinet. 

-Rigtig mange unge bliver forpustede af at skulle følge med i de mange digitale henvendelser, udtaler internetpsykolog Anders Colding-Jørgensen om unges forhold til den virtuelle verden.

Du kan læse flere observationer og gode råd fra ham og andre eksperter i det nye Familiemagasin, hvor vi sætter fokus på den virtuelle verden.

Du kan også læse om, hvornår nok er nok i en verden, hvor medierne altid er tilgængelige. I artiklen ”Magiske Minecraft” ser vi på fascinationen af spilverdenen, og Familien Arnholt fortæller om deres forhold til den virtuelle verden. Du kan også læse om, hvordan nettet er et redskab til social kontakt og om fælleskab online. Og så har vi selvfølgelig som altid forslag til god digital underholdning bagerst i bladet.

Får du ikke allerede Familiemagasinet?

Så kan du blive medlem med det samme og modtage det nyeste magasin med posten inden for få dage. Du kan blive medlem her

Del |

Tips en venn