Nyt foredragsmateriale klar til brug

24.08.2016

Lørdag d. 20. august havde vi den fornøjelse for første gang at samle kidsandmedia dks dygtige foredragsholdere til en dag med inspiration, sparring og gennemgang af vores spritnye foredragsmateriale.

Allerede ved præsentationsrunden fra morgenen var der ingen tvivl om foredragsholdernes store engagement for at klæde forældre på til at tackle hverdagen med børn og medier. Engagementet blev ikke mindre op af dagen, hvor vi først fik præsenteret kidsandmedia dks nye foredragsmateriale og senere lyttede til et inspirerende oplæg ved Jacob Brøndum Pedersen fra Center for Digital Dannelse.

Lidt om det nye foredragsmateriale

kidsandmedia dks nye materiale har fået friske billeder, videoer og de nyeste tal fra statistikkerne. Der er fokus på at lægge op til dialog og overvejelser ud fra en positiv tilgang til medierne. Materialet kommer omkring rigtig mange emner, så der er god mulighed for at tilpasse et foredrag til lige netop det sted, vi kommer ud. Overordnet beskæftiger materialet sig med glæden og mulighederne i medierne og berører bekymringer, der kan være forbundet med børns digitale liv. Materialet kommer blandt andet omkring temaer som digital mobning, aldersgrænser og digital dannelse.

Book en foredragsholder

Vi er rigtig begejstrede for det nye foredragsmateriale, og foredragsholderne sidder på spring for at komme ud i landet med det. Så hvis du bare er det mindste nysgerrig efter at opleve det nye materiale, så tøv ikke med at kontakte os for at høre om muligheden for at bestille et foredrag. Vi kan kontaktes på post@kidsandmedia.dk eller på telefon 30251211. Du kan også finde mere information her.

Foredragsholdersamlingen var et rigtig godt energiboost til arbejdet med fællesskab, inspiration, faglige input og god stemning, og vi glæder os allerede til næste års samling.

Del |

Tips en venn