Pige modtog nøgenbilleder fra pædofilidømt

09.10.2012

Kilde: TV2 Nyhederne fredag d. 5. oktober 2012

Fredag d. 5. oktober 2012 bragte TV2 nyhederne et indslag om, at en pædofilidømt havde sendt sjofle beskeder og billeder til en tiårig pige. Pigens mor opfordrer til at lære sine børn at begå sig på nettet.

"Han opfordrer hende til at sende billeder af sine kønsdele, og så sender han et billede af sine egne kønsdele - og så kommer der et rigtig, rigtig sjofelt billede," fortæller Maria om episoden med den pædofilidømte.

Marias datter er ti år. Hun modtog nøgenbilleder af en udviklingshæmmet mand, der også prøvede at få Marias datter til selv at sende billeder tilbage og til at opgive telefonnummer og adresse. Heldigvis havde Maria opdraget hendes datter til ikke at give oplysninger om sig selv, men mange andre børn tænker måske ikke altid over at være forsigtige, når de er på nettet.

I dette tilfælde var der tale om en pædofilidømt mand, som alligevel havde adgang til en computer. Selvom socialminister Karen Hækkerup i dette tilfælde vil gribe ind med et nyt lovforslag, er det altid en god ide at passe på.

Maria, mor til den tiårige, udtaler til TV2:

¨Man skal sørge for, at ens børn har lært at begå sig på nettet, og det er jeg rigtig glad for, at min datter havde, og hun udleverede ikke sit telefonnummer og adresse, så hun faldt ikke i hans fælder, som han lagde mange af.”

kidsandmedia dk opfordrer til at følge Marias råd og lære sine børn at begå sig på nettet.

Se indslaget her:

 

Del |

Tips en venn