Pokémon: Mystery Dungeon Gates to Infinity

24.09.2013

Video Clip

Spiltrailer

Video Clip

Nye og unge Pokémon-fans vil sandsynligvis glæde sig over Pokémon Mystery Dungeon, men for tidligere spillere har spillet ikke meget nyt at byde på.

Spillets handling foregår i dunkle afkroge af Pokémon-universet. Hver figur har fire hovedegenskaber, som kan bruges et begrænset antal gange. Spilleren skal vurdere, om energien skal spares eller bruges undervejs i spillet i mødet med fjenderne undervejs.

Opbygge hold

Man starter på rejsen sammen med én udvalgt Pokémon-figur, men hurtigt finder man andre, som kommer med på holdet. Efterhånden opbygger man et større og større hold af Pokémon-figurer, og i mødet med et mylder af fjender på vejen, skal man hele tiden bestemme sig for, hvordan man vil arrangere holdet for at vinde mest muligt. På rejsen gennem mørke afkroge i de mystiske underverdener, ar der mange farer, der lurer.

Baseret på tidligere udgivelser

Spillet er hovedsageligt baseret på de to første udgivelser og har ikke meget nyt at byde på til spillere, som kender dem. Spillet er forholdsvis indholdsrigt og grafikken er god. Nye og unge Pokémon-fans vil sikkert have glæde af Pokémon Mystery Dungeon.

For stor kopi

Vi mener dog alligevel, at spillet er for stor en kopi af tidligere udgivelser. Det har også en del svagheder i forhold til kvalitetsfølelsen. Forventningerne til kvalitet er høje, når der står Pokémon på et spilcover. Denne udgivelse når desværre ikke helt det niveau, vi er vant til, når de søde kampmonstre dukker op på skærmen. Vi tildeler det derfor kun et “OK” i stedet for “Anbefales”.

Børnevenlighed

Spillet er baseret på kendt Pokémon-grafik, en børnevenlig verden i forhold til grafik og indtryk. De søde små monstre slås stadig med hinanden, men i dette spil er volden mindre synlig og fremtrædende sammenlignet med en del andre Pokémon-spil. Spillet har derfor fået aldersmærkningen 3

PEGI-mærkning: 3+: Indholdet af dette spil passe til alle.

Sværhedsgrad

3-6 år: For børn op til 6-7-årsalderen, vurderer vi, at spillet kan være lidt for svært, da det bygger på strategi og kræver evnen til at planlægge og tage strategiske valg. Derudover er al tekst på engelsk. Spillet kræver derfor en vis modenhed for at glæde spilleren.

7-11 år: Spillet er godt tilrettelagt for denne gruppe med henblik på sværhedsgrad.

12-15 år: Vi vurderer, at spillet bliver for let for denne aldersgruppe.

16+ år: Vi vurderer, at spillet bliver for let for denne aldersgruppe.

Foreslået aldersgruppe: Vi vurderer, at spillet passer bedst til Pokémon-interesserede børn i alderen 7-11 år.

Format: Nintendo 3DS

Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: 3+

Udgiver: Nintendo

 kidsandmedia dk’s vurdering: OK

PEGI 3

 

 

 

Del |

Tips en venn