Praktikant i kidsandmedia dk

03.08.2016

Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til vores praktikant i kidsandmedia dk.

Hun hedder Mette Hornstrup og er i gang med fjerde år af en professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K) i Aarhus. Mette skal være hos os fra august 2016 og frem til januar 2017.

Måske er det Mette du hører fra, når du kontakter os i kidsandmedia dk, og derfor synes vi, at det er på sin plads at give en kort præsentation, så du ved hvem der sidder i den anden ende.

Vi har stillet fem spørgsmål til Mette, som hun her under giver svarene på. Læs med og bliv klogere på vores praktikant.


Hvem er du?

Jeg er 29 år, bor i Aarhus og er stor fan af kaffe.

Hvad interesserer du dig for?

Jeg ved ikke om jeg har nogen særlige specifikke interesser, men jeg interesserer mig for livet og kan godt lide gode fortællinger både fra bøger, film og det virkelige liv.

Hvad er det bedste ved din uddannelse og hvilke fag interesserer dig mest?

Min uddannelse spænder meget bredt, og jeg kan godt lide, at vi kommer langt omkring og ser tingene fra forskellige vinkler, for i den her verden er der oftest flere sider af samme sag. Jeg har lige afsluttet et fag om koordinering af frivillige, som jeg har været meget glad for. Det er en disciplin, hvor der absolut ofte er flere sider af samme sag og hvor kombinationen af uddannelsens fag kommer i spil.

Hvad er det mest spændende ved børn og medier?

I forhold til børn og medier, så synes jeg det er interessant og forunderligt, hvordan virkeligheden for børn i dag er så markant forskellig fra min egen barndom. De vokser op med en helt anden naturlig tilgang til især de digitale medier. Jeg er i tvivl om, om det overhovedet er muligt for os voksne at sætte os ind i børnenes medievirkelighed, men det giver også forældre og andre voksne en fantastisk mulighed for at lære medieverdenen at kende sammen med børnene.

Hvad indeholder en god fredag aften for dig?

En rigtig dejlig fredag aften for mig foregår på sofaen uden nogen forpligtelser med en kande kaffe og meget gerne en god film i fjerneren.


Fra de ansatte i kidsandmedia dk vil vi gerne byde Mette Hornstrup hjerteligt velkommen i organisationen og held og lykke med arbejdsopgaverne. 

Del |

Tips en venn