Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney

15.04.2014

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

Professoren og advokaten havner midt i en vild heksejagt og forener kræfterne i jagten på sandhed og retfærdighed. 

Når den mystiske Espella jages gennem London, leder hun desperat efter hjælp fra den legendariske detektiv Professor Layton og hans assistent Luke Triton. Men før duoen er i stand til at finde ud af, hvad der sker, bliver Espella pludselig kidnappet. Mens de forsøger at finde hende, støder Layton og Luke på en mærkelig bog og bliver teleporteret til den besynderlige middelalderlandsby Labytinthia - et sted som måske styres af hekse og magi.

Detektiv og advokat i tæt samarbejde

Samtidig bliver den ekstraordinære forsvarsadvokat Phoenix Wright og Maya Fey også teleporteret til Labyrinthia efter at have opdaget den samme bog i løbet af en forretningsrejse i London. Da Phoenix indser, at Espella havner i retssalen beskyldt for at være heks, bestemmer han sig for at forsvare hende. Mens Phoenix lærer om lovene i landet, sætter professor Layton ud for at løse Labyrinthias mysterier - men kan de to mestre arbejde sammen længe nok til at redde dagen?

To unikke spilkoncepter forenes

To helt unikke spilkoncepter forenes i dette gådefulde eventyr. Professor Laytons ekspertise bliver sat på prøve, når han udforsker byen, finder ledetråde, løser gåder og snakker med byens mystiske indbyggere. Samtidig forsvarer Phoenix Wright sin klient til sidste minut i en retssag, der er meget anderledes end hvad han tidligere har oplevet. I Witch Trials sætter Phoenix logik og forskellige love på spil, når han skal krydsforhøre op til flere vidner på én gang for at finde rundt i forklaringerne.

Man kan få ledetråde, hvis det bliver svært

Hint Coins er spredt rundt i Labyrinthia, og hvis man er i knibe, kan man købe en ledetråd, der hjælper i den rigtige retning. Skift mellem spillestilene og oplev det bedste fra begge verdener for at løse en overnaturlig sag fyldt med tvister og pludselige skift.

Kvalitet hele vejen igennem

Vi synes, at spillet er rigtig godt lavet. Det giver en følelse af kvalitet hele vejen igennem. Det indeholder en række flotte scener og gode dialoger. Spillet er meget indholdsrigt og har gode udvidelsesmuligheder online. Spillet anbefales.

Spillet er testet på Nintendo 3DS.

Børnevenlighed

Spillet har en børnevenlig grafik baseret på japansk tegnekunst: enkle og farverige tegninger. Udtrykket og miljøerne er charmerende, ærkebritiske “Phileas Fogg”-stil. Handlingen og humoren i spillet er rettet mod spillere efter indskolingen. Laytons mystiske verden appelerer først og fremmest mod spillere i teenage-alderen og opefter.

PEGIs vurdering: The content of this game is suitable for persons aged 12 years and over only. It contains: Realistic looking violence towards non human looking characters - violence causing minor injury only.

 

Spillet er indholdsmærket “Vold”. Vold er dog ikke et centralt emne i dette spil, men spillet indeholder scener med eksplicit vold.

Spillet har kun engelsk tekst og tale.

 

Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet aldersgrænse.

7-11 år: Under anbefalet aldersgrænse.

12-15 år: Spillet passer godt til denne aldersgruppe.

16+: Spillet passer godt til denne aldersgruppe.

Foreslået aldersgruppe

Vi tror, spillet appelerer mest til puzzle-glade spillere fra tolv år, der synes, det er spændende at prøve kræfter med hjernevridere af forskellige slags.

Spilkategori: Puzzles, Eventyr

Format: 3DS, 2DS 

Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: Anbefalet alder: 12+, Indholdsmærket “Vold”.

Udgiver: Nintendo

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

kindsandmedia anbefaler

Del |

Tips en venn