Rayman Fieste Run (app)

14.03.2014

Video Clip

Apptrailer:

Video Clip

Velkendte Rayman er tilbage i et nyt, sprudlende og godt mobilspil.

“Rayman: Jungle Run” var et af forårets bedste mobilspil, og nu har Ubisoft lanceret et nyt spil, der bygger videre på konceptet. Det er gode nyheder til alle, som kan lide sjove platformspil.

“Rayman: Fiesta Run” går ud på at løbe gennem spændende og kreative verdenen, mens man samler “Lums” – små gule insekter – undervejs. I hver bane, er der 100 krabater, man skal samle for at få det fulde antal point. Spillet er lige så sjovt, som det er udfordrende. Alle kan komme gennem en bane, men en perfekt gennemspilning kræver både god reaktionsevne og perfekt timing.

Udfordrende og varierende

Man kan prøve kræfter med en lang række kreative og varierende baner. De point, man tjener, følger med videre, og efterhånden som antallet vokser, bliver flere baner låst op. Og som noget nyt i dette spil, dukker der sjove figurer op, man kan være. De kan låses op ved, at man betaler med sine opsparede point.

Vi kan også godt lide, at der bliver åbnet en tilhørende bane med højere sværhedsgrad, hver gang man løser en bane. Man kan selv vælge, om man vil spille dem med det samme eller vende tilbage til dem senere. Banerne giver stor udfordring for dem, der har spillet længe.

Rayman har som sædvanligt forskellige egenskaber: Han kan hoppe, løbe, sparke og svæve ved hjælp af en propel. I starten kan han kun hoppe, men efterhånden introduceres andre egenskaber – f.eks. at man i sidste halvdel af spillet skal kombinere alle egenskaberne for at klare en perfekt gennemspilning.

Unødvendig udvikling

En unødvendig udvikling i spillet er muligheden for at købe point for rigtige penge. Dette er helt unødvendigt. De fleste vil kunne samle nok point gennem almindeligt spil til at kunne låse banerne op. Nu er det selvfølgelig ikke dyrt, men det virker lidt kynisk at friste de mindre dygtige spillere – oftest børn – til at bruge rigtige penge for at komme hurtigere frem.

Man kan derudover koble spillerprofilen til Facebook, så man kan dele succeser med venner og se, hvor langt de er kommet i spillet.

Skaber stort engagement

Alt i alt er “Rayman: Fiesta Run” et af de bedste mobilspil på markedet. Grafikken er god, musikken er strålende og styresystemet er nemt og smart. Man har faktisk kun brug for én finger for at styre Rayman trygt gennem alle de sjove og overraskende ting, som dukker op. Det er et spil, som vækker engagement og spillerglæde gennem sine udfordringer og sprudlende underholdning.

Egnethed

“Rayman Fiesta Run” er så nemt lavet, at det kan spilles af børn helt ned til 4-5 år. Alligevel skal man være hurtig nok og have en god timing, hvilket kan være svært for de yngste børn. For børn fra 7 år, teenagere og voksne er det et super godt mobilspil, som får vores varmeste anbefalinger.

Foreslået aldersgruppe: Anbefales for børn fra 7 år.

Platform: iOS, Android

Aldersmærkning: 4+ (App i denne laveste kategori har intet skadeligt indhold)

Pris: 19 kr.

Kategori: Spil

Udvikler: Ubisoft

kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Anbefales af kidsandmedia dk

Del |

Tips en venn