Scribblenauts Unlimited

19.12.2013

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

“Scribblenauts Unlimited” inviterer til en festlig gør-det-selv tegneserieverden, hvor intet er umuligt, og kun fantasien sætter grænser.

“Scribblenauts Unlimited” indeholder en stor og åben verden med ny, håndtegnet grafik. Man skal hjælpe helten i spillet, Maxwell, med at løse puslespil og udfordringer ved at fremkalde en hvilken som helst ting, man kan komme i tanke om. Man har evnen til at skabe sine egne originale genstande, give dem forskellige egenskaber og dele dem med andre spillere online. Der kan de bruge dem i deres egne spil eller skabe dem videre, som de selv ønsker. Og for første gang hører man historien bag Maxwells forældre, tvillingesøsteren Lily og hvordan, han fik sin magiske notesblok.

Spil i dit tempo

Spillet er åbent, så man kan gå ind i forskellige verdener og løse problemerne i den rækkefølge, man selv vil. Der er 41 forskellige niveauer, man kan spille på.

Notesblokken gør dine tanker levende

Ved hjælp af en magisk notesblok kan hovedpersonen Maxwell skrive et ord, og med det samme bliver ordet til virkelighed. Med notesblokken kan man med andre ord lave en række sjældne væsner fx “vred, polkaprikket haj” eller en “zombie-agtig skaterrobot, der puster ild”. Alt er muligt med den nye notesblok. Brug den i spillet for at løse puslespil og del dem online med vennerne – samtidig kan man modificere deres kreationer, som man vil. I biblioteket kan man gemme tidligere kreationer og tage dem med sig i Maxwells “magiske rygsæk”.

Spil op til fire venner sammen

Spillet har multiplayerfunktion, som gør det muligt at spille op til fire spillere offline. Man kan komme med i spillet ved at bruge en Wii Remote Plus-kontrol og styre en hvilken som helst genstand i spillet.

Hver verden kommer med en hint-liste og en “Starite Vision”-hjælper, som fremhæver alle Starites og Starite Shards i nærheden.

Sjovt og kreativt, med plads til forbedringer

Spillet kan minde om en tegneserieudgave af “Little Big Planet”. “Scribblenauts Unlimited” bugner af kreativitet og byder på massevis af sjov og overraskelser. Funktionaliteten i Wii U-udgaven opleves nogle gange mere som en TV-version af 3DS-formatet, og vi kunne godt ønske os lide mere af både grafik, indhold og ordforråd. Spillet har størst underholdningsværdi, når man spiller sammen med andre. Der er det et rigtig godt socialt, kreativt spil. Vi synes, konceptet er nyskabende, kreativt og underholdende, og spillet får derfor vores anbefalingsmærke.

Testet på Nintendo Wii U.

        

Børnevenlighed

Grafikken er baseret på en 2D-verden, der minder om tegneserier til børn.

Spillet har PEGI-mærkningen “Vold”, fordi det indeholder muligheden for slap-stick-agtig tegneserievold af temmelig voldsomt karakter. Det er årsagen til, at spillet har 12-årsaldergrænsen og voldsmærket fra PEGI.

PEGIs vurdering: Indholdet af dette spil er passende til børn på 12 år og opefter. Det indeholder: ikke-realistisk vold mod menneskelige figurer. Spillet giver mulighed for at spille med andre spillere ONLINE.

Findes kun med engelsk tekst.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under anbefalet alder.

7-11 år: Under anbefalet alder.

12-15 år: Spillet er godt tilrettelagt for denne aldersgruppe.

16+: Spillet appellerer til både teenagere og voksne.

Foreslået aldersgruppe

12 år og opefter.

       

PEGI 12

PEGI vold 

PEGI online


kidsandmedia dk’s vurdering: Anbefales

Format: Wii U, 3DS

Sprog: Engelsk tekst og tale

PEGI: Anbefalet alder: 12+, “Vold”, “Online”

Udvikler: 5th Cell

Udgiver: Nintendo

Anbefales af kidsandmedia dk
Del |

Tips en venn