Sjovt actionspil til teenagere

10.12.2013

“The Wonderful 101” er et godt alternativ til børn, som synes, de er vokset fra actionspil med 7-årsaldersgrænsen, men som ikke er gamle nok til at spille 16-årsspil, siger anmelderne i kidsandmedia dk.

I Spillet “The Wonderful 101” invaderes jorden af rumvæsener med onde planer, og det farverige helteteam The Wonderful 101 må træde til for at redde jorden fra undergang. Hver af de 100 helte har unikke egenskaber og styrker, og når de samler deres kræfter, kan de lave forskellige angrebsformationer, som kan bruges i mødet med rumvæsener. Spillet har PEGI aldersmærkning 12.

Det er et sjovt og lidt anderledes actionspil, som først og fremmest passer til den tidlige teenagealder og opefter, mener spilanmelder Øystein Samnøen fra kidsandmedia. Han påpeger at spil i denne alders- og genrekategori ofte er en mangelvare.

Udviklerne af spillet er det anerkendte selskab Platinum Games, som står bag en række verdenskendte actionspil til voksne.

Gode råd

Spillet er desværre kun tilgængeligt til Wii U, men for dem, der har denne konsol, er det et godt spil til børn, som leder efter alternativer til 16-18 års spil. For børn, som synes, de er vokset fra actionspillene med 7-årsanbefalingen, men som ikke er gamle nok til at begynde med 16 års-spil, er dette et rigtig godt bud. kidsandmedia erfarer, at mange forældre synes, det kan være svært at finde gode spil til drenge, som er for unge til at spille de populære strategi- og actionspil med 16- og 18 årsaldersgrænsen.

Spillet kan også være en sjov social aktivitet, fordi det er tilgængeligt i offline multiplayermode, hvor op til fem personer kan spille sammen.

Humoristisk undertone

Øystein Samnøen beskriver spillet som en slags parodi på science fiction- og actiongenren. Spillet er præget af både overdreven humor, voldsomme modstandere, overtydelige forklaringer og overdådig musik. Produktionen opleves dyr, og konceptet er sjovt og anderledes.

“The Wonderful 101” kan spilles fra 12-årsalderen, men vi tror teenagere fra og med udskolingen vil have endnu større glæde af spillet – særligt, hvis de forstår og kan lide den humoristiske undertone i spillet.

Læs spilanmeldelsen her.

Et andet spilalternativ for samme aldersgruppe er “Transformers 2 - Revenge of the Fallen”. Dette spil har PEGI-mærkning 12, og er tilgængelig til både PC og de fleste konsoller.

Del |

Tips en venn