Skylanders: Swap Force

23.01.2014

Video Clip

Spiltrailer:

Video Clip

I Skylanders bliver dine figurer levende på skærmen og giver mulighed for at udforske og kæmpe sig gennem den eventyrlige legetøjsverden.

Historie

Skylanders er en pudsig brug af plastikfigurer, der på magisk vis bliver levende i den digitale spilverden. I start-sættet er der tre forskellige figurer, og man sætter dem, man vil spille med, op på en magisk, medfølgende skanner. Dermed dukker figuren op på skærmen som din spilkarakter.

Byt egenskaber mellem figurerne

I den nye udgivelse i Skylander-serien tager man ud på et nyt eventyr med skylanderne og  SWAP Force-figurerne. I mange generationer har SWAP Force beskyttet vulkanen, der skaber magi til Skylands. Det stoppede, da de blev ramt af et kæmpe udbrud under et stort slag og blev spredt for alle vinde. De endte på jorden, hvor de fik evner, der gør det muligt at bytte kræfter med hinanden. Det sker ved, at man bytter overdel og underdel på figurerne med den nye Portal of Power – og hjælper dem med at redde Skyland, som trues af den onde Kaos.

Kom godt i gang med startpakken

Startpakken indeholder: 1 dataspil, 1 Portal of Power, 3 Skylander-figurer, 1 plakat, 3 klistermærke-ark med hemmelige koder og 3 samlekort. Spillet består af en række forskellige baner, som man spiller sig gennem ved at løse gåder, bekæmpe et hav af modstandere og finde skjulte samleobjekter. To personer kan spille samtidig ved at vælge hver sin figur og sætte dem på skanneren. Hvis spilkonsollen er online, kan spillet også bruges i en online-multiplayerfunktion.

Uendelige udvidelsesmuligheder

Kombinationen af TV-spil og legetøj er sjov, og mulighederne for at skifte både figurer og kropsdele undervejs er fascinerende. Man får et tættere forhold til sine figurer på den måde. Swap Force-figurerne kan deles i to og overdel/underdel kan byttes med hinanden. De forskellige dele giver figurerne forskellige egenskaber og styrker. Muligheden for at købe flere figurer gør, at spillet hele tiden kan udvides, men det skaber også et pres for at købe mere end startpakken. Swap-figurerne fungerer ikke på de gamle portaler. Det nye Swap-Force spil har langt bedre grafik og større bevægelsesfrihed end tidligere udgivelser og fremstår som et meget mere færdigt konsolspil.

Skylanders-spillene er en stor succes og har utvivlsom stor underholdningsværdi og fascinationskraft. Denne udgivelse fremstår også som en væsentlig spil-teknisk forbedring i forhold til tidligere udgivelser. Den anbefales.

Spillet findes i HD.

Testet på PS3

Børnevenlighed

Grafikken er baseret på en farverig, indholdsrig og spændende eventyrverden, som passer godt til børn i spillets aldersgruppe.

PEGI: Indholdet i spillet passer til børn på 7 år og ældre. Det indeholder: Urealistisk vold mod fantasifigurer. Vold i en tegneserieagtig, slapstick eller barnlig udgave, der kan virke foruroligende på de yngste børn. Billeder eller lyde kan også skræmme de yngre børn.

Spillet har PEGI-mærkning for vold: I Skylanders er der rigtig meget kamp, fordi man hele tiden møder eventyrfigurere, der skal nedkæmpes. De forsvinder i en røgsky, når man har besejret dem. Volden er tydeligt fiktiv, men det er unægteligt en central del af spillet.

Spillet har PEGI-mærkning for skræmmende indhold: Nogle af figurerne og omgivelserne i spillet kan være lidt uhyggelige. Figurerne har dog en humoristisk vinkel og virker ikke særligt skræmmende.

Dansk tekst og tale gør spillet endnu mere børnevenligt og underholdende.

Sværhedsgrad

3-6 år: Under aldersgrænse

7-11 år: Sværhedsgraden passer godt til denne aldersgruppe

12-15 år: Vi vurderer, at spillet bliver for nemt for de fleste i denne aldersgruppe.

16+: Spillet er først og fremmet et spil til børn og tweens.

Foreslået aldersgruppe

Vi vurderer, at spillet passer bedst til børn fra 7-12 år.

kidsandmedia dk’s anbefaling: Anbefales.

Format: Playstation 3 og 4, PC, Xbox 360 og One, Nintendo Wii og Wii U, 3DS

Sprog: Dansk, norsk og engelsk tekst og tale.

PEGI: Anbefalet alder: 7+, Indholdsmærker: “Vold” og “Skræmmende indhold”.

Udgiver: Activision Blizzard

Del |

Tips en venn