SnapChat på spil

31.10.2013

Mange oplever, at deres telefon sender sms’er til det underlige telefonnummer 0013106830959, og at der efterfølgende bliver trukket penge for disse sms’er. Det er app’en SnapChat, der er på spil.

Telefonen sender selv sms’en til dette nummer. Mange oprørte personer skriver, at det er sket i forbindelse med, at de har hentet appen SnapChat. Dog er det ikke et engangsbeløb, da det for mange er sket flere gange. Der er heller ikke nogen information om, at dette sker, når man henter appen SnapChat. Det kan derfor nemt ske, uden man selv opdager det.

For nogle er der også sendt sms, når de søger på ”find venner” i appen.

Det kan snyde, at man ikke kan se dette, hvis man kigger i sendte sms’er. Det er altså regningen fra teleselskabet eller oversigten over trukket beløb, der kan afsløre det mystiske nummer.

Vi opfordrer alle, der er udsat for dette til at tage kontakt til deres teleselskab og høre, hvordan teleselskabet kan hjælpe med at få tilbagebetalt sine penge og hjælpe med, at det ikke sker igen.

Vi anbefaler i kidsandmedia dk, at du altid hjælper dine børn med at holde øje med regningen fra teleselskabet, så I undgår at blive snydt, eller så I, hvis I bliver snydt, kan reagere på det med det samme.

Del |

Tips en venn