Spil

Find spil via søgefunktionen, eller læs spilanmeldelser nedenfor. De nyeste står øverst.

 

Little Big Planet 3

“Little Big Planet 3” er et kreativt og underholdende spil fyldt med sjov. Nye power-ups, flere niveauer og nye venner højner oplevelsen, og skaber-mode, hvor man kan lave baner, er godt. Vi savner alligevel mere nyskabning.

more

LEGO Batman 3: Beyond Goth

Nye eventyr med Batman og Marvel-heltene venter i det kendte LEGO-spilformat. Udgivelsen er ikke en af de mest nyskabende i serien, men byder på en fin blanding af spænding, humor og god grafik.

more

Minecraft

Et af verdens mest populære spil er kommet i en ny version. Byg løs! Minecraft kan betragtes som en digital version af LEGO-klodserne, hvor man har et nærmest uendeligt antal klodser til rådighed. Man kan bygge hvad som helst, og man kan dele oplevelserne med vennerne. 

more

Call of Duty: Advanced Warfare

Årets Call of Duty-spil sætter handlingen nogle årtier frem i tiden, og er god nok til at holde seriens standard med et intenst tempo og hyppig vold. Spillet er ikke egnet for børn og unge under 18 år. 

more

Valiant Hearts: The Great War

Ubisofts puzzle- og eventyrspil om første verdenskrig står stærkt med en gribende og lærerig historie, flot visuel stil, godt lydspor og et spændende gameplay. “Valiant Hearts: The Great War” anbefales til børn fra 12 år, grundet temaet krig, mild vold og et svært gameplay.  

more

Disney Infinity 2.0 Marvel Starter Pack

Disney Infinity 2.0 er en titel, der opfordrer til en ny, forbedret og udvidet udgave af den første spilversion. Alt er også lidt bedre - det begynder at se virkelig lovende ud for Disneys fantasiunivers.

more

Hyrule Warriors

Nintendos Zelda-serie og Tecmo Koeis Warriors-serie slår kræfterne sammen i dette actionfyldte spil. Det er et spændende spil til større børn, som kan lide kamp- og strategispil.  

more

FIFA 15

“FIFA 15” er det bedste fodboldspil på banen!

more

Meerkatz Challenge - App

Få de søde surikater sikkert gennem en række udfordrende baner, der tester de små grå. Spillet passer godt til børn fra ni år.

more

Kirby: Triple Delux

Den modige, lyserøde sukkerbold dukker op i sit første 3D-eventyr.

more

Mario Kart 8

Super Mario og hans venner inviterer dig ind i verdens mest fantasifulde motorsportsver-den. Endelig er Mario Kart tilgængelig på Wii U! Med “Mario Kart 8” er Mario Kart-serien endelig tilgængelig i HD-format på Nintendo Wii U. Vi har ventet på dette spil og glædet os meget til det. Det byder på en lang række sjove spil til både store og små spillere!

more

2014 FIFA World Cup Brazil

FIFA World Cup-udgivelsen taber til de almindelige FIFA-spil.  Hvert år udkommer der en opdateret udgave af fodboldspillet FIFA. Som regel er der tale om mindre ændringer og opdateringer, men hver gang når spillet nye højder: spillet bliver bedre og spiloplevelsen større.  

more

Easy Studio (app)

Med denne spændende app kan børn udvikle deres kreativitet, lege med former og lave korte animationsfilm. En flot tilrettelagt stigning i sværhedsgrad betyder, at app’en passer til børn fra fem til elleve år.  

more

Toca Lab (app)

Udforsk kemiens verden og lær om det periodiske system på en spændende og udfordrende måde med denne spændende app.

more

Knack

Menneskeheden må ty til en noget anderledes helt, da slemme trolde og monstre invaderer menneskenes planet med kraftige kampvogne. Spillet lander lidt mellem to stole - det passer bedst til børn under 12 år, alligevel har voldsscenerne ført til, at den anbefalede aldersgrænse er netop 12 år.

more

LEGO Hobitten

 “LEGO Hobitten” baseres på de to første Hobitten-film. Spillet er måske den bedste LEGO-udgivelse indtil nu - men også den mest voldsomme…

more

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney

Professoren og advokaten havner midt i en vild heksejagt og forener kræfterne i jagten på sandhed og retfærdighed. 

more

Let læsning med Danny og Ditte (app)

Denne app er en virtuel boghandel, som tilbyder sjove læseoplevelser med forskellig sværhedsgrad til børn. Dog har app’en potentiale for forbedring.

more

Rayman Fieste Run (app)

Velkendte Rayman er tilbage i et nyt, sprudlende og godt mobilspil.

more

Hokus Pokus Alfons Åberg (app)

Denne underholdende app til børn fra fire til syv år byder på sjove og inspirerende aktiviteter i en farverig og fin spilleverden.

more

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Hjælp Donkey Kong og hans venner med at befri deres hjem fra iskolde Snowmads, der har frosset junglen til is.

more

Blendimals (app)

“Blendimals” er et sjovt og udfordrende gådespil, der passer godt til børn fra ni år.

more

Miki (app)

Denne app-bog for de yngste fortæller en enkel og spændende historie om sneræven Miki og bruger fine og engagerende interaktive elementer.

more

LEGO Lord of the Rings

Hjælp Frodo og hans trofaste venner med at besejre ondskaben og smide herskerringen ned i Dommedagsbjerget. Mange farer lurer på den lange færd...

more

Professor Layton and the Azran Legacy

Tag ud på nyt eventyr med Professor Layton og hans modige assistenter Luke og Emmy, og rejs med luftskib til Froenborgs frosne landskab som første stop mod at løse mysteriet bag den oldgamle Azran-civilisation. Anbefales fra 12 år.

more

Skylanders: Swap Force

I Skylanders bliver dine figurer levende på skærmen og giver mulighed for at udforske og kæmpe sig gennem den eventyrlige legetøjsverden. Anbefales fra 7-12 år.

more

Asphalt 8: Airborne (app)

“Asphalt 8” er et sjovt og underholdende bilspil, som anbefales til børn fra 8 år.

more

Pili Pop

”Pili Pop” kombinerer leg og læring på en rigtig god måde for de børn, der gerne vil være bedre til engelsk.

more

Scribblenauts Unlimited

“Scribblenauts Unlimited” inviterer til en festlig gør-det-selv tegneserieverden, hvor intet er umuligt, og kun fantasien sætter grænser.

more

Super mario 3D World

Tag på et flerdimensionelt eventyr med Mario og Luigi til Sprixie Kingdom i “Super Mario 3D World”.

more

LEGO Marvel Superheroes

Fartfyldte opdagelser og store eventyr står i kø, når Marvel-heltene slår sig sammen for at redde jorden og besejre Doctor Doom.

more

SquiggleFish (app)

Tegn en fisk og skan den ind i et digitalt akvarium og se fisken vågne til live. Denne app giver mulighed for en kombination af traditionelle og digitale aktiviteter på en kreativ og meget sjov måde.

more

Wii U Party

Saml familie og venner og hav det sjovt sammen med Nintendos festlige “Wii U Party”!

more

Kemo-Kasper (app)

En flot og helt gratis app, der lærer børn om kræft og kemobehandling.

more

The Wonderful 101

Jorden invaderes af rumvæsener med onde planer, og det farverige helteteam “The Wonderful 101” må træde til for at redde verden fra undergang.

more

Pokémon Y

Vælg en Pokémon og tag på opdagelse til det mystiske eventyrland Kalos!

more

FIFA 14

FIFA14 er det bedste fodboldspil på hjemmebane!

more

Animal Crossing New Leaf

Byg din egen hyggelige landsby og lad den vokse i dette charmerende spil til 3DS. Passende til børn på 9 år og op.

more

Wii U Sing Party

Sæt mikrofonen til Wii U-konsollen og lad familien synge og danse til et stort udvalg af herlige sange. “Sing Party” til Wii U er et farverigt og familievenligt tillæg til karaoke-genren.

more

Grand Theft Auto V

Trods både fascination, kritik og ros er det vigtigt at understrege, at ”Grand Theft Auto V” på ingen måde er et spil for børn.

more

Pikmin 3

Du er strandet på en mystisk planet og opdager, at du ikke er alene. Nogle mærkelige indfødte kaldet Pikmins dukker op og sammen kan I redde hinanden. Et fint børnespil for unge og voksne, men det bliver lidt for voksent og vanskeligt for børn.

more

Pokémon: Mystery Dungeon Gates to Infinity

Nye og unge Pokémon-fans vil sandsynligvis glæde sig over Pokémon Mystery Dungeon, men for tidligere spillere har spillet ikke meget nyt at byde på.

more

Disney Infinity

Disneys Infinity giver en særlig og kreativ mulighed for at blive en aktiv del af Disneys univers. Meget er magisk, men spillet har tekniske svagheder.

more

Hund og Elefant (app)

En skør og sjov digital børnebog, som passer til børn fra fire år. Men der er potentiale for forbedringer.

more

Den lille hindbærsnitte (app)

Denne interaktive børnebog sprudler af fortællerglæde og udnytter tablettens muligheder til at skabe et flot eventyr for de mindste.

more

Sly Cooper: Thieves in Time

Den frække tyv Le Paradox forsøger at stjæle titlen som den bedste tyv fra Cooper-slægten. Mestertyven Sly skal rejse tilbage i tiden for at redde slægtens ære – men nye eventyr dukker op.

more

Lego City Undercover: The Chase Begins 3DS

Lær Lego-helten Chase at kende, når han i jobbet som specialagent let fanger tyve, løser opgaver og sørger for, at lov og orden råder i Lego City. Anbefales især til de 7-10-årige.

more

Candy Crush Saga

Sjovt og udfordrende spil, som er nemt at lære. Spillet anbefales til børn fra 9 år, men det er irriterende, at man hele tiden har mulighed for in-game køb.

more

Anders And Junior (app)

I denne sjove app kan de yngste lære Anders And og hans venner at kende, lytte til højtlæsning af tegneserier, spille lærerige spil og se tegnefilm. App’en kommer med nogle gratis smagsprøver, derudover skal man betale for indholdet.

more

My Penguin (app)

Nu kan unge “Club Penguin”-fans glæde sig over, at der er kommet en app til iPad, hvor man kan logge ind i pingvinernes populære virtuelle verden. Læs hele anmeldelsen her.

more

Clash of Clans (app)

“Clash of Clans” er et sjovt og socialt strategispil, som i udgangspunktet er gratis, men for at klare sig bedre, er det fristende at bruge rigtige penge. Forældre bør derfor snakke med børnene om spillet og have klare aftaler om brugen af penge.

more

Pixi Børnebøger (app)

Denne samling af kvalitetslitteratur for børn tilbyder et stort udvalg af klassiske og nye historier fra det kendte Pixi-univers.

more

Dragon Box + (app + pc og mac)

Læring gennem leg er gjort til et kunststykke i denne app, hvor børn kan udvikle matematikforståelse på en særdeles god måde.

more

Toy Story Mania

Tag med Woody og legetøjsvennerne ind i en verden af småspil, der byder på mange timers sjov for de yngste.

more

Mittens (app)

Med sjove fysikgåder og charmerende design har Disney lavet et sjovt mobilspil, som anbefales til børn over 9 år.

more

Min Bio (app)

Til forældre, som ønsker at give deres børn et alternativ til TV eller som måske gerne vil have fjernsynet for sig selv en eftermiddag, er der nu kommet en app til iPad og iPhone, som passer perfekt.Nordisk film tilbyder nu en biograf i lommeformat til børn. For et rimeligt beløb hver måned får man adgang til en lang række gode børnefilm.

more

Professor Layton and the Miracle Mask

Professor Layton er tilbage - for første gang til Nintendo 3DS. Professoren giver dig 150 helt nye puslespil at hygge dig med.

more

Smashville (app)

I dette velproducerede danske spil er opgaven at smadre alt, man kommer i nærheden af, mens man flygter fra rumvæsener. Spillet er både sjovt og engagerende. På grund af en lidt hård stil anbefales app’en til børn fra 9 år.

more

Epic Mickey 2: The Power of Two

Slip penslens kræfter løs i et nyt samarbejdseventyr. Tag med Mickey og Oswald i en episk kamp for at redde det magiske Wasteland og forandre det for altid.

more

Rayman: Jungle Run (app)

Tag med Rayman gennem junglen i et elegant og morsomt platformspil til tablets og mobil. Læs hele anmeldelsen her.

more

Angry Birds Star Wars (app)

I denne godbid af et mobilspil får man det bedste fra Angry Birds og Star Wars. Luke Skywalker og resten af Star Wars-universet tilføjer en ny dimension til spiloplevelsen.

more

Toca Tailor (app)

Piger, som kan lide at spille dress-up med modeller, kan glæde sig til denne sjove og børnevenlige app.

more

Lego Batman 2DC Super Heroes

Lego er klar med endnu et spil baseret på kendte filmserier. Vi får her et gensyn med Batman, Joker og en række andre kendte filmhelte og -skurke. Læs anmeldelsen her.

more

Hugo Troll Race (App)

Et sjovt, udfordrende og godt spil, hvor flere muligheder åbnes op gennem spillet. Det anbefales til børn over 5 år, men man skal være opmærksom på muligheden for at købe guldmønter i spillet - de koster rigtige penge. Læs hele anmeldelsen her.

more

Bad Piggies (App)

Et flot mobilspil til hele familien. Det er både udfordrende, lærerigt og underholdende. Læs hele anmeldelsen af appen her.

more

New Super Mario Bros 2

Det er tid til et glædeligt gensyn med Mario og Luigi i et nyt og underholdende spil til 3DS. kidsandmedia dk anbefaler spillet. Læs hele anmeldelsen her.

more

Pokémon Conquest

Som krigsherre i spillet Pokémon Conquest skal man forsvare sin egen by og erobre nyt land sammen med sine farverige Pokémon-venner.

more

Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance

Eventyrheltene Sora og Riku får en vigtig opgave af Mikey Mouse og mester Yen Sid. Kan de klare at bliver keyblade-masters og mestre drømmenes syv verdener?

more

Lego Harry Potter 5-7 år

Så har Lego endnu engang lanceret et spil baseret på kendte filmserier. Denne gang er det de sidste fire Harry Potter-film, der er rammen om Legos spilkoncept. Gør dig klar til spænding, sjov og små forskrækkelser!

more

Boom Street

Så er Nintendo på banen med en Matador-lignende udgivelse med Super Mario-universet som baggrund. Spillet hedder: “Boom Street”.

more

Lolas Matematiktog (app)

Løs sjove matematikopgaver med Lola og hendes venner i denne underholdende og pædagogiske app for børn på 3-7 år. kidsandmedia dk anbefaler Lolas Matematiktog. Læs anmeldelsen her!

more

Poképark 2: Wonders Beyond

Nye eventyr til Nintendo Wii for Pokémon-fans: Poképark 2. Spillet er en klar forbedring fra forgængeren, men også dette spil har sine svagheder. Læs hele anmeldelsen her.

more

Pixeline Skolebøger (app)

kidsandmedia dk anbefaler Pixeline Skolebøger. Med disse apps om Pixeline og hendes venner kan børn i alderen 5-10 år lære dansk, engelsk og matematik på en god og underholdende måde. Vær dog opmærksom på, at indholdet i appene koster penge, selv om det er gratis at downloade dem. Læs mere her.

more

Mario Tennis Open 3DS

Den alsidige blikkenslager Mario er super til det meste - også tennis.

more

Carnival Island

Er du nogen sinde taget hjem fra et tivoli og ønsket, at du kunne blive der lidt længere? Nu kan du slippe af med denne kedelige følelse. I Carnival Island kan du lege, så længe du vil - helt uden penge og helt uden kø. Dette charmerende spil til Playstation MOVE vil give hele familien mulighed for at tage i tivoli sammen hjemme i dagligstuen. Anbefalet for alle fra 3-100 år.

more

World Sports Party

I dette spil kan du og din familie konkurrere mod andre familier i flere forskellige sportsgrene. Det er et udmærket spil til børn på 5 år eller ældre, men det har sine fejl.

more

Kaptajn Sabeltand og ildprøverne

"Kaptajn Sabeltand og ildprøverne” er et gennemarbejdet og spændende eventyrspil på DS-format, som vi anbefaler med glæde, for eventyrere og spilleglade pirater.

more

Rabbids 3D

For børn og unge med sans for både platformspil og humor, er Rabbids et godt valg, hvis du har Nintendo 3DS.

more

Blur

Inspirationen fra 80’ernes arkaderacere og nutidens gadebiler har givet os et racerspil, der mest af alt minder om gode gamle ”Mario Kart 64”.

more

Nintendogs + Cats: French Bulldog and New Friends

I ”Nintendogs + Cats” findes mange af de gode ideer fra etteren, men i tillæg findes også meget nyt. Dette er et sødt og underholdende spil, som kan gøre hele familien blød i knæene.

more

Pictionary

Nintendo Wii spillet ”Pictionary” er et morsomt alternativ, til alle der holder af tegn og gæt konkurrencer. Pictionary er et hold spil, og det kræver at du har tegnebrættet uDraw.

more

Shift 2: Unleashed

Shift 2 er et førsteklasses bilspil der byder på spænding, gode fartoplevelser og masser af action. Spil alene eller sammen med vennerne, Shift 2 har en høj underholdningsværdi for alle motorsportsentusiaster.

more

Lego Star Wars 3: The Clone Wars

Det tredje Lego Star Wars-spil bygger på animationsserien ”The Clone Wars”. Det er et glimrende familiespil, der byder på spænding, underholdning og humor.

more

de Blob 2: The Underground

Et charmerende spil, hvor målet er at male farveløse byer om til farverige miljøer.

more

Rango

Spillet ”Rango” er et herligt og fantasifuldt westernspil, der indeholder meget at smile af. Spillet bygger på filmen af samme navn, hvilket er et morsomt og surrealistisk westernkoncept med masser humor. Hold på hatten og ha revolveren klar: It’s Rango-time!

more

Super Mario All-Stars

I 25 år har den glade VVS mand Super Mario, sammen med broren og andre venner, underholdt både små og store konsolspillere verden over. Nintendo fejrer jubilæet med at udgive klassikerne, og lidt ekstramateriale, under titlen ”Super Mario All-Stars”.

more

Little Big Planet 2

Little Big Planet er en forunderlig og herligt anderledes spilverden. Du spiller som en lille kludedukke, der skal igennem et mylder af forskellige universer. Du kan også lave dine egne baner, eller spille andres igennem. Et humoristisk, lidt melankolsk og særdeles kreativt spilunivers.

more

Toy Story 3

Legetøjet i Toy Story 3 drømmer om at blive leget med, men ejeren Andy er blevet en ung mand. Kan du hjælpe Buzz, Woody, og de andre venner med at få Andy til at tørre støvet af sine gamle venner? Spillet er morsomt, spændende og kan anbefales på det varmeste.

more

Gran Turismo 5

Gran Turismo serien er efterhånden blevet et ikon i spilleverdenen, og forventningerne til den femte udgave har derfor været tårnhøje. Dette er da også et af verdens bedste og mest realistiske bilspil, men ikke alle forventninger bliver indfriet. Kan du lide bilspil er Gran Turismo 5 et sikkert valg.

more

Sly Collection

Hurra! Mestertyven Sly er nu tilgængelig på Playstation 3. Sony har poleret de tre tidligere udgivelser af Sly spillene, og samlet dem på en disk, der også indeholder lidt ekstra materiale. Sly Collection gør det muligt for børn, teenagere og voksne at blive bekendt med alle de hidtidige udgivelser. Og det kan uden tvivl anbefales!

more

Donkey Kong Country Returns

Nintendo klassikeren Donkey Kong Country er tilbage i en ny udgave, og gensynet er glædeligt både for børn og voksne.

more

Little Big Planet

Dette morsomme, kreative og nyskabende platformspil kan på det varmeste anbefales.

more

Medal of Honor

EA har udsendt et nyt spil i MoH serien, der tidligere har handlet om den anden verdenskrig. Denne gang foregår handlingen i 2002 og Afghanistan. Spillet er meget voldeligt, og bør ikke spilles af nogen under 18 år.

more

Super Mario Galaxy 2

I ”Super Mario Galaxy 2” rejser du med dit luftskib, rundt mellem forskellige galakser. Der ligger spændende verdener klar til indtagelse i denne mageløse spilserie, der stadig overrasker og imponerer.

more

FIFA 11

Et sikkert valg for fodbold eller FIFA fans

more

Fat Princess: Fistful of Cake

Et utroligt tåbeligt spil. Det har godt nok en hvis charme, men det er ikke nok.

more

Dragon Quest IX: Sentinels of the Starry Skies

Denne nyeste titel i den populære Dragon Quest serie tager dig med ud på et langt og spændende eventyr.

more

Giana Sisters

Drag ud og led efter diamanter i dette fantastiske platformspil.

more

Starcraft 2: Wings of Liberty

Efter 12 år er Blizzard endelig tilbage med efterfølgeren til den enorme succes Starcraft. For dem der husker det første spil, vil dette være et glædeligt gensyn.

more

Wipeout Pulse

I dette action mættede spil, får du muligheden for at race rumskibe igennem farlige og udfordrende baner.

more

Cabela’s Dangerous Adventures

Spil som den talentfulde jæger Flint Abrahams i et spil, der nok er det mest urealistiske jagt spil nogensinde. Spillet indeholder en del blod, grimt sprog og er ikke egnet til børn under 16 år.

more

EA Active: Personal Trainer

Følg et 30-dages program, eller lav dine egne, i dette underholdende ”fitnessspil”

more

Empire Total War

Total War serien har taget et skridt frem i tiden, og målet er denne gang at indtage Amerika. Spillet er krævende, realistisk og ikke for børn under 16 år.

more

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Et af de bedste spil nogensinde udgivet til Nintendo DS. Desværre er det en meget voldelig affære, og bør ikke spilles af nogen under 18 år.

more

Playmobil: Pirates

Nu kan dine børn hjælpe Playmobil figurer i jagten på skatte, eller med at redde en kidnappet havfrue.

more

My Paris Fashion House

I dette spil skal du lave dit eget modehus, og blive den mest populære designer i verden.

more

Rhythm Paradise

Dette er et sjovt og rytmisk spil, der er egnet til alle, der nyder timing og præcision.

more

The Sims 3

Lav din egen miniature verden i dette fantastiske spil, egnet til børn på 12 år eller ældre.

more

Tiger Woods PGA Tour 10

Skab din egen golf spiller, og spil mod stjerner som Tiger Woods.

more

Coraline: An Adventure Too Weird for Words

Følg den lille pige Coraline, i dette spændende fantasy spil.

more

G-Force

Det første spil til den nye konsol generation med 3D effekt.

more

Heros of Mana

I dette rollespil skal du forhindre den onde general Bauxillos i at overtage verdensherredømmet. Dette er et meget udfordrende spil, der er egnet til børn på 14 år eller ældre.

more

Mini Ninjas

Hjælp mini ninjaerne med at redde skovens dyr i et sjovt platformspil til børn på 10 år eller ældre.

more

Pitfall: The Big Adventure

Tag med Harry på et farligt og spændende jungleeventyr.

more

Wii Sports Resort

Den længeventede efterfølger til ”Wii Sports” er endelig klar, med bedre præcision og flere sjove muligheder.

more

Zenses Ocean

I dette rolige og afslappende spil, kan du prøve kræfter med flere forskellige små mini games.

more

Fight Night: Round 4

Dette er et godt sportsspil, men ikke egnet til børn under 16 år.

more

Harry Potter and The Half-Blood Prince DS

Følg Harry Potter og hans venner i et nyt skoleår på Hogwarts. Dette er et middelmådigt spil med en dårlig historie, der aldrig lever op til forventningerne.

more

Secret Service

Efter mange års træning er du endelig klar til at beskytte præsidenten, men er det virkelig tiden værd? Dette er et kedeligt spil, der helst bare skal ties ihjel.

more

The Conduit

Forsvar dig selv mod en invasion fra det ydre rum, i dette skydespil, der ikke er egnet for børn under 16 år.

more

Trivial Pursuit

Nu kan du spille det populære brætspil på din TV-skærm. Det er et sjovt og lærerigt spil til teenagere og voksne.

more

X-men Origins: Wolverine

Dette er et utroligt voldeligt spil, og bør ikke være tilgængeligt for nogen under 18 år.

more

Aion

Spred dine vinger og kæmp for dit folk. Dette er et voldeligt spil, der ikke kan anbefales til børn.

more

Barbie Horse Adventures

Lær at omgås heste i dette sjove spil, der er egnet til børn på 7 år.

more

Guitar Hero 5

Nyt og revolutionerende, eller god gammeldags underholdning?

more

Monster Hunter Freedom Unite

At bekæmpe drager kræver både mod og store våben. Prøv kræfter som dragejæger i dette tredje ”Monster Hunter” spil.

more

My Sims Racing

Et vellykket racerspil til de yngste

more

Need for Speed: Shift

Har du det der skal til, for at blive verdens bedste racerkører? Dette er et af de bedste ”NFS” spil i meget lang tid.

more

Oktoberfest: The Official Game

Spillet indeholder en samling mini games i Oktoberfest temaet, og da spillet handler om at drikke øl, kan det ikke anbefales til børn.

more

Toy Story Mania

Hele banden fra Toy Story er tilbage i dette sjove og meget børnevenlige familiespil.

more

FIFA 10

FIFA har igennem årene udviklet sig til verdens bedste fodbold spil, og denne udgave indeholder forbedringer til nye og gamle fodbold fans.

more

Indiana Jones and The Staff of Kings

Spil som Indiana Jones og tag del i jagten på den legendariske skat.

more

Kirby Super Star Ultra

Besøg den lyserøde bold, Kirby, i en verden fuld af sjove udfordringer. Dette spil er både henvendt til dreng og piger på 7 år eller ældre.

more

Motorstorm: Artic Edge

Dette er et hurtigt og udfordrende racerspil til de yngste teenagere

more

2K Sports: NHL 2K10

Spillet indeholder mange gode udfordringer, desværre er det lidt for voldeligt og kompliceret for børn under 16 år

more

Club Penguin: Elite Penguin Force

Gør dig klar til at lege detektiv i dette vellykkede børnespil.

more

Dead Space

Dead Space er et blodbad uden lige, der på ingen måder er egnet for børn under 18 år

more

FIFA 10 DS

Dette er et solidt valg, hvis du vil have et vellykket og børnevenligt fodboldspil

more

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Hjælp Sid og alle hans venner i dette sjove og udfordrende spil

more

My Sims Agents

EA har endelige lavet et vellykket Sims-spil til Nintendo Wii. ”My Sims Agents” tilbyder en lang række udfordringer, og er egnet til børn på omkring 10 år.

more

My Sims Agents DS

Dette er et fantastisk spil til børn på 7 år eller ældre

more

Superstars V8 Racing

Sæt dig bag rattet og træd speederen i bund, i nogen af verdens hurtigste og sejeste biler.

more

Transformers: Revenge of The Fallen

God film, skuffende spil.

more

RockBand: Unplugged

I denne PSP udgivelse, skal du ikke bare spille et enkelt instrument. Du skal spille alle!

more

SpongeBob and Friends: Battle for Volcano Island

Hjælp SvampeBob og hans venner med rede Volcano Island fra den onde Mawgu.

more

Spore Hero Arena

Dette er din chance for at rede din galakse og blive dagens helt

more

Passion 4 Fashion

Et sjovt og udfordrende spil for piger på seks år eller ældre

more

Spectrobes: Origins

Spectrobes spillene har aldrig været særligt populære. Lad dog ikke dette skræmme dig, dette er et rigtig vellykket rollespil egnet for alle over 10 år.

more

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up

Splinter og de fire Turtles er tilbage i et vellykket spil, egnet til de 12 årige.

more

Marvel: Ultimate Alliance 2

Spil som din ynglings superhelt, og overvind horder af fjender i de mørke gader

more

Hannah Montana: Rock out the Show

Tag med Hannah Montana på en verdenstourné. Spillet har rytme, musik og er velegnet til børn, nok særligt piger.

more

Red Faction: Guerrilla

I dette action spil foretager du dig stort set ikke andet end at dræbe og ødelægge. Det bør ikke spilles af nogen under 16 år

more

Sims Animals Africa

I dette spil skal du tæmme eksotiske dyr, og løse en række spændende opgaver

more

Star Wars the Clone Wars: Republic Heroes

Dette er et lidt svagt og monotont spil, der kun vil appellere til fans

more

Ratchet and Clank: A crack in Time

Ratchet og Clank er tilbage i endnu et sjov og medrivende eventyr

more

Imagine Journalist

Som journalist, skal du i dette spil, lave interviews, tage billeder og lærer at være nyhedsoplæser på en landsdækkende tv kanal.

more

Harvest Fishing

Red din søster fra evig søvn, ved at fange den famøse ”River King”

more

Forza Motorsport 3

Det nyeste skud på stammen, i en yderst vellykket serie

more

Eyepet

Mød dit nye kæledyr ”Eyepet”, i et spil der er meget nemt at holde af

more

Buzz! Quiz World

Gør dig klar til 5000 nye spørgsmål i denne underholdende spilserie.

more

Family Trainer: Extreme Challenge

Hent børnene og gør klar til en underholdende aften med træning, leg og sjov for alle aldersgrupper.

more

Style Boutique

I dette børnevenlige spil har du din egen tøjbutik, hvor du hjælper kunderne med at finde det rigtige tøj, sko eller accessories.

more

Borderlands

Blod, drab og vold er det eneste dette spil kan tilbyde, og bør derfor ikke være tilgængeligt for nogen under 18 år

more

Lips: Number One Hits

Inviter dine venner på besøg, og syng til I segner

more

Easy Piano

Hvis du nogensinde har drømt om at kunne spille klaver, har du muligheden i dette spil.

more

Teenage Zombies: Invasion of the Alien Brain Thingy

Red verden fra sikker undergang ved hjælp af de tre zombier.

more

Call of Duty: Modern Warfare 2

Modern Warfare 2 er ikke bare seneste udgivelse i Call of Duty serien, men også det mest realistiske og voldeligste hidtil. Vi fraråder at nogen under 18 år spiller dette spil.

more

Modnation Racers

Lav dine egne biler og racerkører, i dette hurtige og sjove bil spil til 7 årige eller ældre.

more

The Legend of Zelda: Spirit Tracks

Link og Zelda er tilbage i et nyt og spændene eventyr.

more

Tekken 6

Tekken 6 har bedre grafik, er mere tilgængeligt og bedre slåskampe. Men dette spil er ikke egnet for børn under 16 år.

more

Gran Turismo: PSP

Hvis du har svært ved at vente på ”Gran Turismo 5”, så kan denne PSP udgivelse måske hjælpe

more

Band Hero

Et familievenligt spil, hvor popmusikken har afløst rocken

more

Combat of Giants: Dragons

Spil som en mægtig drage og red verden fra en race af onde drager. Desværre er dette spil monotont og enkelte steder kedeligt.

more

EA Active: More Workouts

Kom i form med 35 nye øvelser, eller giv dig selv en udfordring, og prøv et seks ugers træningsprogram.

more

Littlest Pet Shop: City Friends

Deltag i morskaben, og hjælp dine venner med at arrangere en fest for et af de andre kæledyr i ”Littlest Pet Shop”.

more

Littlest Pet Shop: Beach Friends

Deltag i morskaben, og hjælp dine venner med at arrangere en fest for et af de andre kæledyr i ”Littlest Pet Shop”

more

SingStar: Take That

Endnu et nyt spil i SingStar serien, hvor du kan synge sangene fra Robbie Williams’ tidligere band.

more

Ratchet and Clank: Tools of Destruction

Ratchet og Clank er tilbage i et nyt og storslået eventyr.

more

New Super Mario Bros. Wii

Mario og hans venner er denne gang tilbage på Nintendo Wii.

more

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story

Svampelandet bliver truet af en magtsyg skurk, og det Mario og Luigis opgave at redde det. Dette er et sjovt spil for børn på 6 år eller ældre.

more

Family Party: Outdoor Fun

Saml din familie til en sjov konkurrenceaften, med 30 udfordrende mini games.

more

Endless Ocean 2: Adventures of the Deep

Dyk efter skjulte skatte, leg med delfiner eller løs et mysterium.

more

Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues

Tag med Indiana Jones på nye eventyr i det vidunderlige platformspil ”Lego Indiana Jones 2”. Kæmp og byg din vej gennem en Lego verden fuld af overraskelser. Dette er et fantastisk familiespil, der både er medrivende og underholdene.

more

Final Fantasy XIII

”Final Fantasy XIII” er den nyeste del, af den kritikker roste Final Fantasy serie, men også det mest voksne spil indtil videre, og ikke længere for børn.

more

Postman Pat: Special Delivery System

Følg Postmand Per og katten Emil i et godt og varieret spil, med lærerige elementer.

more

Heavy Rain

”Heavy Rain” er et voldeligt, emotionelt og dramatisk spil, der ikke bør spilles af nogen under 18 år.

more

Animal Kororo

Hjælp dyrene i landet Kororo med at komme sikkert hjem.

more

Prinsessen og frøen

Hjælp Tiana med at lave den gamle sukkermølle om til en fin restaurant. Alle personerne fra filmen hjælper, i de forskellige små spil.

more